Ana Baniciu, după moartea mamei sale: „M-a rugat să merg înainte”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 24 iunie 2022, 13:10

Ana Baniciu a vorbit despre pierderea mamei ei, la o lună și jumătate de când femeia s-a stins din viață din cauza unei boli grave.

Ana Baniciu a trecut printr-o perioadă extrem de grea după ce în urmă cu șase săptămâni și-a pierdut mama. Adina, prima soție a lui Mircea Baniciu, a pierdut lupta cu o boală gravă.

Ana Baniciu și mama sa erau foarte apropiate, iar artista a povestit atunci pe rețețele de socializare că a stat lângă mama sa în ultimele două luni, până la ultima suflare. Într-un interviu pentru Click! fiica lui Mircea Baniciu a dezvăluit că cum a reușit să treacă peste momentul pierderii mamei ei.

Ana Baniciu, după moartea mamei sale: „M-a rugat să merg înainte și asta fac”

Am trecut cu putere și cu încredere în mine, și în faptul că lucrurile vor fi bune de acum încolo. Maică-mea este cu mine în continuare, așa o simt, și nu cred că și-a dorit vreo secundă, mi-a și verbalizat asta, ca eu să plâng și să se oprească totul aici. M-a rugat să merg înainte și asta fac, a spus aceasta.

Totodată, aceasta a povestit că moartea mamei sale a schimbat-o.

A fost un șoc momentul îmbolnăvirii, după care nu a mai fost neapărat un șoc. S-a făcut tot ce s-a putut, am încercat foarte mult. Acum am cumva altă concepție despre viață! Când e să fie, o să fie. M-a schimbat acest moment, dar în bine.

Citește și: Dana Rogoz, o nouă schimbare de look. Cum arată acum actrița

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au propria piscină cu apă sărată. Cât i-a costat proiectul

Laura Cosoi a născut a treia fetiță. Ce nume au ales actrița și soțul ei pentru mezină

Carmen Grebenișan, decizie neașteptată la nici un an de la cununia cu Alex Militaru

Ana Baniciu nu își amână planurile de nuntă

Ana Baniciu a vorbit și despre nunta cu Edy Kovacs.

Nunta oricum nu trebuia să aibă loc anul acesta. Era vorba pentru la anul să o facem și așa a și rămas, doar că trebuie să mă ocup și de asta. Știi că, pe lângă a programa, trebuie să te mai și ocupi. E un eveniment mare. Trebuie să ne găsim timp și eu, și Edi ca să organizăm. Dacă nu este la anul, o facem peste doi ani, nu e o problemă, a mai dezvăluit artista.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter