Când se vor căsători Ana Baniciu și Edy Kovacs. „Ne pregătim de o nuntă cu sute de invitați”

De Unica.ro, pe

Ana Baniciu (29 de ani), fiica solistului Mircea Baniciu (72 de ani) și a fostei lui partenere de viață, Adina, formează din toamna anului 2020 un cuplu cu Edy Kovacs. Perechea s-a logodit în septembrie 2021. Recent, artista a vorbit despre nunta cu Edy.

Când se vor căsători Ana Baniciu și Edy Kovacs. „Ne pregătim de o nuntă cu sute de invitați”

Edy provine dintr-o familie care deține mai multe restaurante de lux în Oradea, în București și în Eforie Nord.

„Lui îi place mult când se cântă în casă. Pe lângă afacerile moștenite de la familie, s-a apucat de vreun an să pună muzică. (…) El și prietenul lui pun muzică și au un mare succes. (…) Am văzut că plăcerea asta de a face ceea ce iubești este extrem de importantă și talentul, studiul și pasiunea. Ei nu știau nimic despre industrie, dar au făcut totul din pasiune și au un succes extraordinar”, a povestit Ana Baniciu în emisiunea „Duet cu Alexandra”.

„Jucăm la nuntă, cel mai probabil, la anul! Cel mai probabil va fi în septembrie anul viitor. Ne pregătim de o nuntă cu sute de invitați. Nu sunt eu cu nunțile, cu evenimentele astea la care sunt conștientă că noi nu prea o să ne distrăm. Dacă stau să salut fiecare om în parte, s-a dus seara. Îmi doresc să ne distrăm și să cânte multă lume”, a continuat.

Ana Baniciu: „Va fi un eveniment pentru toată lumea”

Despre rochia de mireasă, solista a completat: „Nici nu știu dacă o să mi-o fac sau o să mi-o cumpăr direct. Vreau ceva simplu, nu vreau pompoane, paiete. Mi-ar plăcea foarte mult în teniși și în rochie de mireasă, dar ai noștri sunt mai pe vechi așa”.

Mama Anei s-a stins din viață în mai 2022. Artista își dorește ca atât tatăl ei, cât și părinții lui Edy să se poată bucura de nunta, dar și de viitorii lor copii.

„Va fi un eveniment pentru toată lumea. Până la urmă, ne bucurăm și că îi avem pe ei alături și că îi bucurăm. M-am gândit să facem mai repede nunta, pentru că nu știi ce se întâmplă, să fie ei în forță acum și să se bucure de fericirea noastră, să facem și un copil, să își crească și nepoții. Mă gândesc mereu la asta”, a mai declarat cântăreața.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Ana Baniciu, dezvăluiri din copilărie: „Am făcut un hematom lângă creier”

Citește și: Ana Baniciu s-a logodit cu iubitul ei, Edy Kovacs. Cum arată inelul

„Adina, mama care și-a dedicat întreaga viață copilei ei, care a sprijinit-o și a trăit pentru un singur om… pentru mine! Am stat în ultimele 2 luni alături de ea, am respirat în același ritm și ne-am spus tot ce era frumos și poate uitasem să ne spunem. Am fost alături de ea până la ultima suflare și am condus-o spre un loc luminat. Mama nu va pleca niciodată de lângă mine, este cu mine la fiecare pas și mă ghidează! Mama mea sfântă și bună, pe care o iubesc infinit, mi-a dat ultima și cea mai importantă lecție, lecția vieții și înțelepciunii atunci când vine vorba de moarte! De mulțumit am să îți mulțumesc în fiecare zi din viața mea, pentru că ai fost, ești și vei fi lângă Ana ta, care are planuri mari și care nu o să stea o secundă. O să te facă mândră în continuare, așa cum a făcut-o și până acum! Te iubesc cu toată ființa mea, în fiecare secundă! ♥️”, a scris Ana Baniciu în mediul online, în mai 2022.

Ana Baniciu: „Mă mândresc cu numele ăsta și respect enorm munca tatălui meu…”

Vorbind cu Pagina de Psihologie despre rolul numelui „Baniciu” în cariera sa, Ana a mărturisit: „M-a și ajutat, dar m-a și încurcat uneori! Oamenii care judecă după aparențe au crezut că majoritatea lucrurilor dobândite de mine în ultimii ani sunt datorită numelui”.

„Din cauza asta, am fost nevoită să muncesc mai mult. Ca să demonstrez că nu numele este cel care m-a ridicat, ci munca mea – depusă de când eram mică! Mă mândresc cu numele ăsta și respect enorm munca tatălui meu… Încerc să nu stric nimic!”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter