Ana Baniciu, pregătiri pentru copil: „Ne gândim să ne cumpărăm și o casă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 09 mai 2022, 17:34

Ana Baniciu (29 de ani), fiica solistului Mircea Baniciu (72 de ani) și a fostei lui partenere de viață, Adina, formează din toamna anului 2020 un cuplu cu Edy Kovacs. Perechea s-a logodit în septembrie 2021. Solista și logodnicul ei s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune. Recent, artista a vorbit despre copii.

Ana Baniciu, pregătiri pentru copil: „Ne gândim să ne cumpărăm și o casă”

„Mă văd mamă, clar, cum să nu?! Am zis că mai stăm o perioadă, pentru că vrem să mai facem anumite lucruri. Ne gândim să ne cumpărăm și o casă, să fie totul pregătit. Eu sunt genul ăla care îmi pregătesc lucrurile. Mi se pare că treaba asta cu un copil este o chestie foarte importantă și îmi doresc din suflet să se întâmple exact la momentul potrivit. Eu, de obicei, nu programez chestiile astea, dar, probabil, copilul va veni exact așa cum ne dorim”, a declarat Ana Baniciu pentru WOWbiz

În decembrie 2021, vorbind despre nuntă, Ana a mai spus pentru Click!: „Nuntă nu facem până când pandemia nu se va încheia. Când se va încheia, atunci putem vorbi și despre nuntă. Fără restricții, fără Poliție, fără teste COVID-19! Poate apare copilul înainte de nuntă… eu așa cred!”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ana Baniciu, dezvăluiri din copilărie: „Am făcut un hematom lângă creier”

Ana Baniciu s-a logodit cu iubitul ei, Edy Kovacs. Cum arată inelul

Ana Baniciu: „Mă mândresc cu numele ăsta și respect enorm munca tatălui meu…”

Vorbind cu Pagina de Psihologie despre rolul numelui „Baniciu” în cariera sa, Ana a mărturisit: „M-a și ajutat, dar m-a și încurcat uneori! Oamenii care judecă după aparențe au crezut că majoritatea lucrurilor dobândite de mine în ultimii ani sunt datorită numelui”.

„Din cauza asta, am fost nevoită să muncesc mai mult. Ca să demonstrez că nu numele este cel care m-a ridicat, ci munca mea – depusă de când eram mică! Mă mândresc cu numele ăsta și respect enorm munca tatălui meu… Încerc să nu stric nimic!”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter