America Express 2023. Andreea Bălan merge mai departe fără Andreea Antonescu. Anunțul neașteptat făcut de Irina Fodor

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 22 februarie 2023, 12:23

America Express continuă cu noi surprize pentru publicul telespectator!

Dumincă seara, de la ora 20:00, la Antena 1, cel mai plin de adrenalină reality show din România a intrat în cea de-a treia etapă. Ca de fiecare dată, noi provocări și misiuni testează rezistența fizică și psihică a concurenților, dar apar și schimbări neprevăzute.

Ce noi provocări îi așteaptă pe concurenți?

Începutul de etapă înseamnă pregătirea pentru competiția Jokerului, miza introdusă în joc în acest sezon, care aduce avantaje uriașe posesorilor săi.

”Jokerul este mult mai important decât orice amuletă. Dacă știi cum să-l joci, te poate scăpa din orice problemă care apare pe parcurs”, spune Ovidiu Buta, care continuă aventura pe Drumul aurului alături de Joaquin Bonilla, sperând la un asemenea câștig.

Miza Jokerului încinge mult spiritele

Citeşte și: Andreea Bălan, adevărul despre cearta cu Jean Gavril de la America Express: „A fost o neînțelegere” / VIDEO

Miza Jokerului încinge mult spiritele, întrucât doar primele trei echipe care ajung la Irina Fodor au dreptul să se lupte pentru acest premiu. Conflictele iscate din cauza presiunii competiției nu lipsesc, iar ce va urma îi va lua cu totul prin surprindere: lupta se va da pe calea apei!

În cursă au rămas 8 echipe, după eliminarea gimnastelor Larisa Iordache și Diana Bulimar în etapa trecută. Concurenții sunt în continuare pe teritoriul Mexicului, urmând o rută care însumează peste 7.000 de kilometri și care îi poartă în cea mai periculoasă aventură la capătul lumii.

Citeşte şi: Andreea Bălan, despre participarea la America Express: „Nu pleci la război fără aliați” / VIDEO

Comunicarea și susținerea în fiecare echipă este extrem de importantă – concurenții au înțeles asta până acum. Dar ce se întâmplă atunci când apare o schimbare neprevăzută?

„Nu mi-aș fi dorit să rămân singură!”

„Am rămas și mai puțini decât de doream. Andreea (n.r. – Bălan) va fi singură azi și poate și o parte din ziua de mâine. Asta pentru că Andreea Antonescu a fost nevoită să plece pentru două zile, are un interviu pentru Green Card. Cu atât mai mult, e important pentru ea, pentru că o implică și pe fiica ei’, a spus Irina Fodor la „America Express’.

”Mă simt ciudat fără ea. Nu mi-aș fi dorit să rămân singură! Sper să mă descurc”, a declarat vedeta.

Alături de ea, la startul cursei s-au aliniat Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, Bruja și Pufeh, Bie Adam și mama ei, Mihaela.

Citeşte şi: Foamea, greu de îndurat de Andreea Bălan la America Express. Andreea Antonescu: „Îmi venea să mă bag în pământ de rușine”

Foto – PR

Află tot ce trebuie să ştii despre Mexic, Republica Dominicană, Columbia şi Guatemala!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter