Amalia Năstase, dezvăluiri din viața de cuplu. Amalia și soțul ei au aniversat 5 ani de mariaj

De Unica.ro, pe

Din anul 2010, Amalia Năstase (45 de ani) formează un cuplu cu Răzvan Vasilescu (41 de ani). Pe 4 august 2021, perechea a aniversat 5 ani de mariaj. Cuplul are împreună un fiu, Toma, care va împlini 6 ani în octombrie 2021. Amalia mai are două fiice, Alessia (18 ani) și Emma (14 ani), din fostul mariaj cu Ilie Năstase (75 de ani).

Amalia și Răzvan s-au căsătorit civil în Las Vegas. Perechea a publicat primele imagini de la nuntă după trei ani de la ceremonie, în august 2019. „Este un lucru pe care l-am făcut fără să ne ascundem, dar nu l-am făcut în România.

Este un inel de logodnă care este și verighetă. A fost o căsătorie civilă în Las Vegas. Au fost și fetele, a fost o nebunie. Durează o secundă să semnezi niște acte. În certificatul meu de căsătorie suntem căsătoriți, dar fiecare cu numele lui”, declara Amalia în trecut.

Amalia Năstase, dezvăluiri din viața de cuplu. Amalia și soțul ei au aniversat 5 ani de mariaj

„Nu aveam niciun plan, era surpriză. Răzvan mi-a făcut surpriză cu fetele și m-a cerut în seara aia. Nu mi-a dat nimic de înțeles. Am mers la Vegas cu fetele, Răzvan a închiriat un costum și eu mi-am luat din mall o rochie albă și am avut un buchet de flori din plastic.

Și ne-a căsătorit Elvis. Apoi, am făcut în România o ceremonie religioasă, dar doar cu familia”, a mai mărturisit Amalia, pentru Cancan.ro. Întreg momentul din Las Vegas a bucurat-o enorm pe Amalia.

„Toma se născuse și nu avea ce să se schimbe între noi, dar aveam nevoie de acte pentru că voiam să fim soț și soție. Pentru noi e chiar simbolic. Cred foarte mult că, dacă poți să te căsătorești, e bine să te căsătorești”, a mai spus Amalia pentru aceeași sursă.

„Ne-am mai certat, dar ne-am certat știind că o să ne împăcăm, fără să ne despărțim. Nu mai avem 18 ani să ne certăm și să stăm supărați unul pe celălalt. Noi n-avem probleme cu dragostea.

Altele sunt problemele din cauza cărora ne certăm, dar nu din cauza dragostei. Din fericire, n-avem probleme cu dragostea. Mie atunci mi se pare cel mai nasol, când te cerți că unul iubește mai puțin”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter