Ce mănâncă Amalia Năstase pentru a-și menține silueta

De Unica.ro, pe

Pe 20 martie, Amalia Năstatse, ambasador al „Fundației Salvații Copiii”, a împlinit vârsta de 45 de ani. Amalia se numără printre vedetele care au învins lupta cu kilogramele nedorite, iar acum, fosta soție a lui Ilie Năstase arată și se simte mai bine ca niciodată.

Ce mănâncă Amalia Năstase pentru a-și menține silueta

Amalia Năstase ajunsese la greutatea de 97 de kilograme, dar cu multă ambiție și perseverență, și cu ajutorul unei diete oloproteice – ce exclude din alimentație condumul de zahăr sau făinoase – a reușit performanța de a da jos circa 30 de kilograme.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

„Ajunsesem la 97 de kg și am zis că dacă ating suta, gata, totul e pierdut. Nu am vrut să fiu un caz pierdut. Am urmat o dietă ketogenică, dar mai particulară în sensul că este fără multă grăsime. Se numește dietă oloproteică. A fost destul de greu la început, dar a meritat. Nu mănânc în continuare zahăr sau făinoase. De un an nu am mai mâncat aceste alimente”, povestea Amalia într-un interviu pentru click.ro, în martie 2020.

Citeşte şi: Jurnalista Mădălina Moraru a murit la 29 de ani

Citeşte şi: O femeie refuză să-și radă mustața și să se penseze. Care este motivul

Citeşte şi: Lavinia Pîrva va face parte din echipa emisiunii “Vorbește Lumea” de la Pro TV

Citeşte şi: Barby Kelly, fosta componentă a trupei „The Kelly Family”, a murit la 45 de ani

De atunci, Amalia Năstase nu s-a mai îngrășat și a reușit să-și păstreze o greutate constantă. Secretul menținerii siluetei stă într-un meniu echilibrat și sănătos.

„Dimineața mănânc un măr sau o portocală sau ouă prăjite fără pâine și o cafea, apoi la prânz grătar cu salată sau pește, un măr sau fructe roșii pe la 5, iar seara ori salată cu ton, ori brânză cu roșii ori un cocktail”, a dezvăluit Amalia.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter