Brigitte Pastramă, declarații surprinzătoare despre fostul mariaj cu Ilie Năstase

De Unica.ro, pe

Din 2013 până în 2018, Ilie Năstase (75 de ani) a fost căsătorit cu Brigitte Sfăt (44 de ani), iar înainte, din 2004 până în 2010, sportivul a fost căsătorit cu Amalia Năstase (45 de ani).

Brigitte Pastramă, declarații surprinzătoare despre fostul mariaj cu Ilie Năstase

De curând, Brigitte, care și-a refăcut viața alături de Florin Pastramă, a făcut câteva declarații surprinzătoare despre fostul ei mariaj cu sportivul. „Ilie nu a avut nicio taină. M-a lăsat în plata Domnului. Asta nu am putut să iert. Că în cel mai greu moment am fost singură.

Amalia vorbise prin oraș că eu nu sunt bolnavă și că așa vreau să îl țin pe Ilie alături de mine. M-a dus undeva unde mi-a făcut o diagnosticare cu un aparat care nu vedea prin silicoane și mi-a zis că sunt sănătoasă. (…)

La RMN mi-au zis că e nasol, că e formațiune canceroasă și că cea mai mare avea 2 cm sub piept. Am fost distrusă. Și [Amalia] zicea «e sănătoasă» și că îl folosesc pe Ilie”, a mărturisit Brigitte la Antena Stars, potrivit Spynews. Brigitte a descoperit ulterior că formațiunile nu erau maligne și le-a extirpat.

„Nu vreau să treacă nimeni prin ce am trecut eu cu Ilie, prin câtă răutate am trecut. Oamenii erau răi, soțiile prietenilor lui nu mă primeau la mesele lui. O primeau pe Amalia, iar eu stăteam la altă masă cu Ilie.

Citește și:

Cum s-au cunoscut Amalia și Ilie Năstase. „A fost o schimbare majoră”

Mai divorțează Ioana și Ilie Năstase? Unde va merge cuplul în vacanță

Alessia, fiica cea mare a Amaliei Năstase, bursieră la o prestigioasă școală de arte din Paris

Nu o să vreau niciodată să mă compar cu acea individă. De-aia nu l-am căutat niciodată pe Ilie după divorț. Pentru că știu moral prin ce am trecut [din cauza relației lui cu Amalia]. Nimeni nu știe cât de batjocorită am fost în acei opt ani”, a continuat.

„Eu eram soția lui și mergeam cu tot cu Amalia în concedii. Avea o verighetă care semăna cu a noastră și când mergeam la Roland Garros ea mergea cu el, iar eu stăteam afară.

Și toate astea le-am suportat pentru că nu am vrut să îl pierd. Și pentru că Ilie i-a dat apă la moară, ceea ce ne-a făcut foarte mult rău. Mergeam la Biserică și plângeam”, a mai spus.

Prima soție a lui Ilie Năstase a fost modelul belgian Dominique Grazia. Fostul cuplu s-a căsătorit în anul 1972 și a divorțat 10 ani mai târziu. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Nathalie (42 de ani).

Doi ani mai târziu, fostul jucător de tenis s-a recăsătorit cu actrița Adelaide Alexandra King. Perechea a adoptat doi copii, un fiu și o fiică, Nicholas (30 de ani) și Charlotte (28 de ani). Ilie și Alexandra au fost căsătoriți timp de 18 ani, iar copiii lor au rămas în grija mamei după divorțul din 2002.

Apoi a urmat mariajul cu Amalia Năstase, alături de care are două fiice, Alessia (16 ani) și Emma (13 ani). În prezent, Ilie Năstase este căsătorit cu Ioana Simion. Amalia și-a refăcut de asemenea viața alături de Răzvan Vasilescu (40 de ani). Perechea are împreună un fiu, Toma, în vârstă de 6 ani.

Foto: Libertatea.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter