Antonia, despre mesajele de hate din online: „Oamenii sunt răi”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 decembrie 2021, 14:19

Invitată în podcastul „S-o luăm personal”, găzduit de Amalia Năstase (45 de ani), Antonia (32 de ani) a vorbit, printre multe altele, și despre cum gestionează hate-ul din mediul online. Discuția a pornit inițial de la articolele de presă în care se scriu lucruri neadevărate despre solistă și despre familia ei.

Antonia și Alex Velea (37 de ani) formează un cuplu de la finalul anului 2012. Perechea are doi fii, Dominic, în vârstă de 6 ani, și Akim, în vârstă de 4 ani. Din primul mariaj, Antonia mai are o fiică, Maya, în vârstă de 11 ani. Antonia și Alex s-au logodit în iulie 2021.

Antonia, despre mesajele de hate din online: „Oamenii sunt răi”

„Părinții lui Alex au probleme grave de sănătate și ni se rupe sufletul când văd la televizor ceva (n.red.: neadevărat) despre noi și își fac griji. Mama mea, tatăl meu, la fel, e foarte greu. Acolo e dureros. Se consumă pentru noi. Ne iubesc, țin la noi și n-ar vrea să audă chestii rele despre noi. (…) Să stai să explici adevărul te consumă. Ne afectează familia. Când sunt părinții și copiii la mijloc doare”, a declarat Antonia.

„Copiii noștri nu au o copilărie normală, pentru că sunt expuși de mici, dacă ar vedea ce scriu oamenii despre ei (n.red.: în mesaje private)… mi-e milă, vreau să-i protejez, dar cât să-i protejezi, știi… Ei nu au greșit cu nimic. (…) E cu dus și întors exprimarea liberă în online”, a continuat artista în lacrimi.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Alex Velea, primele dezvăluiri despre nunta cu Antonia. Cum va arăta evenimentul

Antonia nu mai poate deveni mamă. „Sănătatea nu îi mai permite”

Antonia, criticată pentru silueta tonifiată: „Prea mulți mușchi… deloc feminină”

În trecut, pe Instagram, Antonia a dezvăluit că a primit mesaje în care oamenii i-au amenințat sau le-au dorit moartea copiilor ei. „În toți anii ăștia am învățat să ridic un zid, dar mai sunt momente când sunt dezamăgită și șocată. Dacă eu admit că mă rănesc lucrurile astea, ei se bucură. Oamenii sunt răi”, a mai spus cântăreața.

Antonia a vorbit despre un alt moment foarte dureros, moartea bunicului ei. În momentul în care a aflat că tatăl mamei sale s-a stins din viață, solista era în drum spre un concert în Galați.

„Nu aveam ce să fac, ce să zic, eram terminată. Am fost implicată. Mergeam în vizită și știam că o să se stingă, dar n-am crezut că atât de repede. N-aveam încotro, trebuia să fiu pe scenă. (…) Eu în seara aia nu am rămas să fac poze. N-am dat explicații, am sărit direct în dubă și m-am uitat în mesaje cât de răi sunt oamenii…”, a mai spus artista.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter