Amalia Năstase a publicat o fotografie rară alături de familia ei

De Adelina Duinea, pe

Timp de șase ani, din 2004 până în 2010, Amalia Năstase (44 de ani) a fost căsătorit cu fostul jucător de tenis Ilie Năstase (74 de ani). Împreună au doi copii, două fiice, Alessia (16 ani) și Emma (13 ani).

Din anul 2010, Amalia formează un cuplu cu Răzvan Vasilescu (40 de ani) alături de care, în 2015, a devenit mama celui de-al treilea copil al ei, un fiu, Toma (5 ani).

Amalia Năstase a publicat o fotografie rară alături de familia ei

Recent, în mediul online, Amalia a publicat o fotografie rară alături de soțul și de copiii ei. „Am uitat să vă zic cu bradu’, cu lumina, cu alea #jinglebells #alltheway”, a scris în dreptul fotografiei.

Ce fel de mamă este Amalia?

În luna martie a anului acesta, întrebată de Click! ce fel de mamă este, Amalia a răspuns: „Înainte să fii prieten cu copilul tău, ești mamă. Dacă reușești să fii o mamă care își crește copilul cum trebuie. Dacă îl înveți să stea singur pe picioarele lui, atunci poți fi și cel mai bun prieten al lui. Invers nu prea merge”.

Amalia și Răzvan s-au căsătorit în Las Vegas

Amalia a publicat primele imagini de la nunta ei cu Răzvan după trei ani de la ceremonie, în august 2019. „Nu știe presa că eu sunt recăsătorită.

Pentru că nu am anunțat. Este un lucru pe care l-am făcut fără să ne ascundem, dar nu l-am făcut în România. Este un inel de logodnă, care este și verighetă.

A fost o căsătorie civilă, în Las Vegas. Au fost și fetele, a fost o nebunie. Durează o secundă să semnezi niște acte. În certificatul meu de căsătorie suntem căsătoriți, dar fiecare cu numele lui”, declara Amalia în trecut.

Foto: Instagram / Edward Aninaru

Citește și:

Fiica Amaliei Năstase, pasionată de artă: „Îi place tot ce înseamnă arta modernă”

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, în vacanță la Sinaia. Cum s-au fotografiat

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor petrece Crăciunul în Chișinău

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter