Amalia Năstase, despre relația cu Răzvan Vasilescu: „Când iubești pe cineva nu e de ajuns că îl iubești”

De Unica.ro, pe

Din anul 2010, Amalia Năstase (45 de ani) formează un cuplu cu Răzvan Vasilescu (41 de ani). Pe 4 august 2021, perechea a aniversat 5 ani de mariaj. Cuplul are împreună un fiu, Toma, în vârstă de 6 ani. Amalia mai are două fiice, Alessia (18 ani) și Emma (15 ani), din fostul mariaj cu Ilie Năstase (75 de ani).

Amalia Năstase, despre relația cu Răzvan Vasilescu: „Când iubești pe cineva nu e de ajuns că îl iubești”

Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu s-au căsătorit civil în Las Vegas. Perechea a publicat primele imagini de la nuntă după trei ani de la ceremonie, în august 2019. 

„Este un lucru pe care l-am făcut fără să ne ascundem, dar nu l-am făcut în România. Este un inel de logodnă care este și verighetă. A fost o căsătorie civilă în Las Vegas. Au fost și fetele, a fost o nebunie. Durează o secundă să semnezi niște acte. În certificatul meu de căsătorie suntem căsătoriți, dar fiecare cu numele lui”, declara Amalia Năstase în trecut.

„Eu și Răzvan ne înțelegem dintr-o jumătate de privire. Putem să nu fi vorbit, să nu ne fi văzut de trei zile și, când ne vedem, într-o secundă înțelegem prin ce a trecut fiecare. E conexiunea asta…”, a explicat Amalia în podcastul „3+1 cu Otniela”, găzduit de Otniela Sandu.

„E și potrivirea dintre două persoane, dar când iubești pe cineva nu e de ajuns că îl iubești. Trebuie să fie și acceptarea faptului că acea persoană este altfel decât ai vrea tu să fie (n.red.: din anumite privințe). Trebuie să accepți și să calci pe ce ai vrea tu (n.red.: uneori). Nu poți să zici că iubești pe cineva dacă vrei să-l schimbi”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Amalia Năstase, dezvăluiri din viața de cuplu. Amalia și soțul ei au aniversat 5 ani de mariaj

Amalia Năstase a rămas repetentă. „M-am simțit foarte rușinată”

Amalia Năstase a publicat o fotografie rară alături de familia ei

„Eu vreau să știu că fetele mele vor avea un bărbat care le iubește cum mă iubește pe mine Răzvan”, a mai spus. „Ne-am mai certat, dar ne-am certat știind că o să ne împăcăm, fără să ne despărțim. Nu mai avem 18 ani să ne certăm și să stăm supărați unul pe celălalt”, mai povestea Amalia Năstase în august 2021, pentru CANCAN.

„Noi n-avem probleme cu dragostea. Altele sunt problemele din cauza cărora ne certăm, dar nu din cauza dragostei. Din fericire, n-avem probleme cu dragostea. Mie atunci mi se pare cel mai nasol, când te cerți că unul iubește mai puțin”, a continuat.

„Eu cred că femeia trebuie tratată ca o prințesă și că femeia întotdeauna dă un pic mai puțin. Ea trebuie să fie prețioasă. Dar bărbatul care iubește o femeie trebuie să știe că femeia mai are și toane… La noi, din punctul acesta de vedere, Răzvan mă adoră și eu îl iubesc foarte mult și suntem exact așa cum ne place să fim”, a completat atunci.

„Pe Răzvan îl știam mai de mult. E bărbatul pe care-l iubesc și fără de care nu funcționez. Avem o relație atât de bine închegată și e atâta încredere între noi. Eu eram turmentată de ce se întâmpla în viața mea atunci, dar am zis să încercăm. El mă admira mai demult”, mai spunea Amalia în trecut.

Foto: Captură YouTube; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter