Cum s-au cunoscut Amalia și Ilie Năstase. „A fost o schimbare majoră”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 22 iunie 2021, 15:34

În timpul facultății, Amalia Năstase (44 de ani) a lucrat simultan cu jumătate de normă la o firmă de asigurări, ca educatoare de limba engleză la o grădiniță privată și ca hostess, făcând sampling la țigări.

În timpul în care muncea la un concert Sting, Amalia l-a cunoscut pe Ilie Năstase (74 de ani). Fosta pereche a fost căsătorită din 2004 până în 2010 și are două fiice, Alessia (17 ani) și Emma (14 ani).

Cum s-au cunoscut Amalia și Ilie Năstase. „A fost o schimbare majoră”

„În joburile mele de făcut sampling cu țigări l-am întâlnit pe Ilie. Eram la concert la Sting și m-am dus la toată lumea. (…) Unii fumează, alții nu fumează. Dragi copii, nu fumați, vă rog! (…) El a zis că nu fumează, dar că pentru mine fumează.

I-am zis: «Nu trebuie să fumați. Dacă nu fumați, chiar e bine!». De aici el a cerut numărul meu pe acolo. (…) A durat vreo 2 ani până când am și fost împreună. Pentru mine a fost o schimbare majoră, știi, să plec din Rahova [unde a locuit până la 22 de ani].

Nu neapărat de statut financiar, cât de oamenii pe care îi întâlneam cu el. Întâlneam niște oameni la care n-aș fi visat niciodată să ajung și vedeam cât de normali sunt și cât de frumos se poartă cu mine. Mă simțeam nimeni barat. Complexată nu.

Nu mi-a fost rușine cu mine sau că sunt săracă și alții sunt bogați. Dar eram umilă. (…) În România mă simțeam de rahat pentru că lumea ținea să mă pună la punct. Am crezut, atunci când am divorțat, că nu o să mai vorbească nimeni cu mine.

Eram absolut convinsă că din secunda în care divorțez nimeni nu va mai vorbi cu mine. (…) De-abia după am început să-mi fac relații de business, să profesez”, a mărturisit Amalia în podcastul lui Mihai Petre (42 de ani), Mihai Petre Show.

Citește și:

Ce frumoasă este fiica lui Robert Turcescu! Ioana este pasionată de lumea modei

Emmy Rossum a devenit mamă pentru prima oară! Actrița a ținut sarcina secretă până la naștere

Olimpia Melinte, despre nașterea fiului ei: „Tot ce-mi doream să știu era că am un bebeluș sănătos”

Andreea Bălan, despre vacanța în Dubai cu Tiberiu Argint: „Trăim lucruri frumoase împreună”

Din anul 2010, Amalia formează un cuplu cu Răzvan Vasilescu (40 de ani) alături de care, în 2015, a devenit mama celui de-al treilea copil al ei, un fiu, Toma (6 ani).

Amalia și Răzvan s-au căsătorit în Las Vegas

Amalia a publicat primele imagini de la nunta ei cu Răzvan după trei ani de la ceremonie, în august 2019. „Nu știe presa că eu sunt recăsătorită, pentru că nu am anunțat. Este un lucru pe care l-am făcut fără să ne ascundem, dar nu l-am făcut în România. Este un inel de logodnă, care este și verighetă.

A fost o căsătorie civilă, în Las Vegas. Au fost și fetele, a fost o nebunie. Durează o secundă să semnezi niște acte. În certificatul meu de căsătorie suntem căsătoriți, dar fiecare cu numele lui”, declara Amalia în trecut.

Foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter