Alina Vîlcu, reacții după atacul asupra Cristinei Joia: „Perioada asta scoate din oameni niște lucruri care sunt …”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 noiembrie 2020, 12:10

Cristina Joia, designer al echipei Visuri la Cheie, a fost atacată într-un supermarket din sectorul 4 de către o femeie. În urma agresiunii, Cristinei i-a fost spart nasul, ulterior fiind operată.

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, colega ei Alina Vîlcu a vorbit despre cele întâmplate. „Fiindu-mi colegă și prietenă, (…) aș vrea foarte mult să-i respectăm dreptul la intimitate într-un moment în care ea este extrem de vulnerabilă.

Să nu încercăm să transformăm povestea ei, care este tristă, într-o dezbatere”, a mărturisit Alina. Cum a aflat despre incident? „Eu sâmbătă și duminică am accesul închis la internet și la ecran. Duminică dimineață mi-a scris o prietenă și m-a întrebat ce face colega mea.”

Alina Vîlcu, reacții după atacul asupra Cristinei Joia: „Perioada asta scoate din oameni niște lucruri care sunt …”

„Cred că perioada asta scoate din oameni niște lucruri care sunt în mulți dintre ei adânc ascunse, sentimente de agresivitate și de violență extreme”, a completat.

„Este o situație care mă lasă fără cuvinte. (…) Când tragi alături de un om atâta timp, și lucrezi în echipă și împarți veselii, bucurii, panici, griji, se leagă o conexiune.

Dincolo de asta, cumva rămâi blocat și zici: «În ce lume trăim?». (…) Nu vreau să insist să o sun, pentru că mă pun eu în locul ei. (…) Am vorbit cu ea prin mesaje și are nevoie de liniște”, a mai spus.

Agresoarea a fost reținută pentru 30 de zile, sub acuzația de loviri și alte violențe, potrivit Adevărul. Decizia a venit la scurt timp după ce femeia în vârstă de 34 de ani și-a schimbat declarația.

A recunoscut în fața magistraților că victima nu i-a rupt ștergătorul de la mașină, ci i l-a ridicat pentru a o atenționa că a parcat într-un loc nepermis, au arătat Știrile Pro TV.

Inițial, agresoarea a spus că a reacționat violent pentru că victima i-ar fi rupt ștergătoarele de la mașină și ar fi jignit-o.

Polițiștii au intrat în posesia imaginilor agresiunii, surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului în care s-a petrecut incidentul. Cristina Joia a depus plângere penală împotriva femeii.

Foto: Instagram

Citește și:

Cu ce se mai ocupă Cristina Joia în afara emisiunii „Visuri la Cheie”?

Simona Halep își dorește cu nerăbdare un copil: „Va depăși orice senzație pe care am avut-o în tenis”

Ce bine se înțeleg Jorge și Alina Laufer, fosta lui soție. Familiile celor doi, reunite pentru aniversarea fiicei lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter