Alina și Ilan Laufer, părinți de gemeni? „Azi dimineață ni s-a confirmat minunea”

De Adelina Duinea, pe

De mai bine de șase ani, Alina Crăciun (acum Laufer – 37 de ani) este căsătorită cu omul de afaceri Ilan Laufer.

Timp de doi ani, Alina, Ilan și Karina (11 ani), fiica Alinei din mariajul cu artistul Jorge (37 de ani), au locuit în Statele Unite ale Americii.

Alina și Ilan Laufer, părinți de gemeni? „Azi dimineață ni s-a confirmat minunea”

Vara aceasta, Alina și Ilan au dezvăluit că se vor muta din nou în România și că vor deveni părinți. Recent, perechea a aflat că va avea gemeni!

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dublu miracol pe care l-am adus în viața noastră după 8 ani de încercări.

Azi am fost cu Alina la ecografie și am aflat că vom avea gemeni. I-am văzut și le-am ascultat pentru prima dată inimioarele cum bat tare, tare!”, a spus Ilan.

„Știam că la inseminare au fost doi embrioni, însă așteptam să văd dacă s-au prins amândoi. Erau deja măricei și azi dimineață ni s-a confirmat minunea!

Vom avea gemeni! Ilan este și el foarte fericit că, după 8 ani în care ne-am dorit extrem de mult să devenim părinți, ne-am chinuit și am făcut mai multe proceduri, în sfârșit se va întâmpla.

Totul este în grafic și decurge ok. Este o sarcină bivitelină, gemenii nu vor fi identici, sunt șanse mari să fie băiat și fată”, a declarat Alina, pentru Click!.

Alina a pierdut o sarcină în trecut

La finalul lunii august, invitați în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Alina și Ilan au vorbit despre vestea că vor deveni părinți.

„Ne iubim foarte mult și ne-am dorit foarte mult (un copil). Vreau să spun că nu am încetat să încercăm în toți acești 8 ani de zile.

Și știi cum tu încerci, faci tratamente, injecții în burtă, (…). Și vin prieteni la tine, o dată la ceva timp, și îți zic fă bă și tu o dată copii. (…)

Era o presiuni din toate părțile. Nimeni nu știa că noi la fiecare 6 luni de zile repetam analizele.

În urmă cu câteva luni sau chiar anul trecut, Alina a mai rămas o dată însărcinată și foarte repede după acel eveniment s-a stins sarcina, din păcate.

Am fost foarte supărați. Acum, lui Alina i-a fost frică să nu anunțăm prea repede, dar feeling-ul meu de data asta a fost așa că trebuie să-i anunțăm ca să știe și Dumnezeu.”

Foto: Instagram / Facebook

Citește și:

EXCLUSIV Neti Sandu, destăinuri din viața personală: De ce nu are copii

Exclusiv. LikeCreața este însărcinată! Cum a reacționat iubitul ei la aflarea veștii

EXCLUSIV! Feli a spus „da”! Povestea cererii în căsătorie și primele poze cu ea și logodnicul în Unica de octombrie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter