Alina Pușcău, prima imagine după ce s-a vindecat de COVID-19

De Unica.ro, pe

Alina Pușcău (39 de ani) a avut COVID-19 în luna septembrie. De curând, în mediul online, modelul a publicat prima fotografie după ce s-a vindecat. Alina a fost îngrijită de mama ei. Curând, modelul va călători în Statele Unite ale Americii, unde urmează să susțină examenul pentru obținerea cetățeniei americane.

Alina Pușcău, prima imagine după ce s-a vindecat de COVID-19

„Tocmai am plecat de la mama de acasă. Ea m-a îngrijit cât timp am avut COVID-19. Acum sunt acasă, sunt bine și pot să călătoresc. Plec la Los Angeles în curând. Sunt foarte fericită că acum pot să mă uit și la televizor. Dumnezeu e atât de bun cu mine!”, a dezvăluit Alina Pușcău la Insta Story.

Tot la Insta Story, Alina a mai scris: „Doar ce am început să mă simt din nou om. Vă mulțumesc atât de mult pentru mesaje, pentru voi sunt azi aici”.

Luna trecută, Alina a ajuns de urgență la spital. „Am avut noroc că m-am dus la spital. Au avut grijă de mine. Când am ajuns mi-au pus perfuzie, mi-au luat sânge și mi-au făcut radiografie la plămâni. Au găsit că virusul mi-a afectat plămânii, iar acum am pneumonie”, povestea Alina luna trecută, în emisiunea „La Măruță”.

„Nu am niciun fel de putere, doar foarte puțină, să-mi fac de mâncare și să mă întorc în pat. Asta e singura energie pe care o am. Mi s-a fisurat ceva în capul pieptului și mi-e greu să respir”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Alina Pușcău va juca într-un film alături de Leonardo DiCaprio

Alina Pușcău pleacă definitiv din România și a stabilit data nunții! Va avea loc în Statele Unite

Alina Pușcău, declarații emoționante despre tatăl ei: „Trebuie să ierți”

„M-am speriat, n-am știut ce să fac. Am zis că dacă eu sunt în situația asta, poate și altcineva acasă e în situația mea și poate îl încurajez să meargă la spital. Eu n-am vrut să mă duc la spital, pentru că am auzit atâtea povești și am zis să iau antibiotic și să mă fac singură bine”, a mai spus.

„Din contră, mi-am făcut și mai mare rău, pentru că mi-a afectat plămânii. Soția lui Andrei Stoica mi-a zis că trebuie neapărat să chem salvarea, ea mi-a aranjat totul. Salvarea nu vine… am stat de la 13:00 până la 20:00, am așteptat și am sunat de vreo trei ori. Am stat și vreo 2 ore în mașină pentru că erau vreo 11 oameni înaintea mea”, a încheiat.

„COVID mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care l-am trăit în viața mea. Este extrem de greu”, mai spunea modelul luna trecută.

„COVID-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios, faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos. Te distruge, îți distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, rinichii, îmi este extrem de greu să respir, să vorbesc. Astăzi este a noua zi și de-abia pot să mănânc”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter