Alina Pușcău, declarații emoționante despre tatăl ei: „Trebuie să ierți”

De Adelina Duinea, pe

Recent, Alina Pușcău a dezvăluit că s-a logodit. Logodnicul ei este puțin mai mare decât ea, având în jur de 40 de ani. Momentan, modelul nu vrea să-i dezvăluie identitatea. În emisiunea La Măruță, Alina a făcut mai multe dezvăluiri despre familia ei.

Alina Pușcău, declarații emoționante despre tatăl ei: „Trebuie să ierți”

Vorbind despre mama ei, modelul a spus: „Mama este parte din mine. Este o femeie foarte puternică”. Apoi, despre tatăl ei a adăugat: „Cu tatăl meu am avut o poveste de familie în care ne-am certat, iar eu n-am mai vorbit apoi cu el timp de 5 ani de zile.

[Mai târziu] am primit un telefon în care mi s-a spus că a murit. Atunci am învățat de la viață că întotdeauna trebuie să lași o poartă deschisă. Chiar dacă ești supărat pe oricine. Trebuie să ierți și să te ierți pe tine în primul rând. Să accepți situația.

Doi ani mi-a fost foarte greu. De-acolo s-a schimbat tot. (…) Nu mai aveam orgoliu. În Hollywood, eu am pus o mască pentru că dacă nu puneai masca asta, toată lumea își bătea joc de tine. Trăgea de tine, nu te respecta. (…) A trebuit să fiu fata mereu fericită, dar înăuntru eram broken”.

De ce s-a despărțit de Vin Diesel?

„Din cauza tiparului familial și a tatălui meu, mi-era frică de căsătorie, mi-era frică să am copii. (…) Am suferit. Mă duceam acasă și plângeam. Eram rănită. Dar n-am vrut să arăt. Dacă cineva îmi greșea o dată se termina.

Vin Diesel a făcut o singură greșeală și s-a terminat. M-a invitat la părinții lui de Crăciun. Un prieten de-al lui a zis [apoi] că prietena lui l-a lăsat și că vor să meargă toți, ei și alți prieteni, în Miami. Mi-a zis: «Te superi?». I-am zis nu, dar bineînțeles că m-am supărat. Din cauza aia s-a terminat relația”, a completat.

Modelul a mai dezvăluit că tatăl ei a încercat timp de 5 ani de zile să ia legătura cu ea. „Îmi pare rău că nu am ridicat niciodată telefonul.”

Foto: Instagram

Citește și:

Cum a aflat mama lui Edward Sanda că fiul ei și Cleopatra Stratan sunt împreună

Gina Pistol radiază în ultimele luni de sarcină: „Intrigant de frumoasă!”

Irina Deaconescu, probleme îngrijorătoare de sănătate: „Am sunat la salvare”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter