Alina Eremia are COVID-19. Cum se simte cântăreața după infecția cu SARS-CoV-2

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 16 noiembrie 2021, 10:51

Alina Eremia (27 de ani) a confirmat în mediul online că s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. „Nu am vrut să fac o știre din asta, dar mai bine aflați de la mine cum mă simt”, a început Alina.

Alina Eremia are COVID-19. Cum se simte cântăreața după infecția cu SARS-CoV-2

„Da, am fost confirmată pozitiv, în urma unui test de rutină pe care îl fac săptămânal. Aveam o bronșită care îmi dădea bătăi de cap de 2 săptămâni, așa că, pe fond de oboseală acumulată în ultima perioadă și având sistemul imunitar slăbit, am fost predispusă să iau virusul”, a continuat artista.

„Sunt deja în autoizolare de câteva zile. Starea mea de sănătate e bună. Din fericire, am o formă ușoară. Aveți grijă de voi și de sănătatea noastră”, a încheiat solista.

„Sănătate ❤️”, a comentat Corina Caragea (38 de ani). „O să treacă repede! Multa sănătate și ai grijă de tine! ❤️”, a mai scris și Anca Sînă Serea (40 de ani). „Va fi bine!; 🙏🏽🙏🏽🙏🏽 Să te faci bine!”, au mai comentat Smiley (38 de ani) și, respectiv, Marisa Paloma (24 de ani). „Însănătoșire grabnică… te puup 😘”, a comentat și Andrei Ștefănescu (44 de ani).

Alina și iubitul ei, Edi Barbu, formează un cuplu de 6 ani. Solista și Edi s-au cunoscut la sală. În decembrie 2019, întrebată cine face primul pas către celălalt după o ceartă, Alina ne-a spus: „Amândoi facem pași. Pentru că atât eu, cât și el nu putem să stăm supărați unul pe celălalt. Orice mic conflict durează maxim o oră“.

Foto: Instagram

Citește și:

Alina Eremia a lansat un nou single: “Am devenit dependenți de iluzia spațiului virtual”

Alina Eremia, primele declarații după intervenția chirurgicală prin care a trecut

Cum arătau Alina Eremia și fratele său, Mircea, când erau copii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter