Alina Eremia, despre cel mai copleșitor moment din carieră: „Am avut un gol în stomac”

De Unica.ro, pe

Alina Eremia a avut partea duminică, 10 iulie, la Campionatul European de Înot pentru juniori, de cel mai emoționant moment din cariera ei. Artista a cântat Imnul României după victoria lui David Popovici.

Alina Eremia a scris în mediul online că a fost aleasă să cânte Imnul României la la finala Campionatului European de Înot pentru juniori, iar emoțiile au fost copleșitoare.

Citește și: Alex Delea, dezvăluiri neașteptate despre Lavinia Pîrva: „Ce? Eu sunt singurul? Cred că mai sunt o grămadă!”

Bărbatul care şi-a părăsit soţia pentru o refugiată ucraineană a demisionat ca să aibă grijă de ea, după ce aceasta a orbit parțial

Timp de 18 ani a fost torturată de tatăl ei, care voia să creeze o super-femeie

Reacția lui Petre Geambașu după ce fiul lui, Călin, l-a dat în judecată: „Să facă ce vrea el”

Alina Eremia, despre cel mai copleșitor moment din carieră: „Am avut un gol în stomac”

Am cântat Imnul României la finala Campionatului European de Înot pentru juniori. A fost cel mai copleșitor moment din carieră. Încă am pulsul crescut în timp ce scriu.

De când mi s-a propus să interpretez imnul și până astăzi, am trecut printr-un roller coaster de stări. S-au instalat emoțiile care se intensificau în fiecare zi.

Mulțumesc pentru invitație. Este un motiv de mândrie pentru mine. Am asistat la tot spectacolul. Am avut un gol în stomac de câte ori auzeam numele României.

Felicitări sportivilor pentru perfomanțele incredibile. Și… nu în ultimul rând, felicitări echipei din spate care a organizat totul. A fost impecabil, a transmis Alina Eremia.

România a obținut șapte medalii la acest campionat. Cinci dintre medalii au fost de aur (ștafeta masculină – 4×100 metri liber: David Popovici, Vlad Stancu, Ștefan Cozma și Patrick Sebastian Dinu) și proba 200 metri la liber, câștigată de David Popovici, potrivit fanatik.ro.

David Popovici, care are doar 17 ani, a ajuns astfel la cea de-a patra medalie de aur din cariera sa de până acum. Tânărul este dublu campion mondial la natație, după victoriile de la Budapesta, la proba de 200 de metri liber și la proba de 100 de metri liber.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter