Alina Eremia, dezvăluiri despre relația cu Edi Barbu: „Vreau să devin mamă” / Exclusiv

De Oana Savin, pe Ultimul update Sâmbătă, 04 februarie 2023, 12:48

Alina Eremia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Are peste două milioane de urmăritori pe Instagram și a lăsat de curând cel mai nou EP în limba engleză. Cântăreața a vorbit în exclusivitate pentru Unica.ro, despre relația cu Edi Barbu.

Alina este o femeie împlinită – de aproape 7 ani trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Edi Barbu, iar pe plan profesional lucrurile merg, în continuare, în direcția cea bună.

Alina Eremia, despre relația cu Edi Barbu: „S-a transformat rapid în iubire”

Într-un interviu pentru Unica.ro, Alina Eremia a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Edi Barbu.

„Chiar este o relație frumoasă și bine sudată”, ne-a spus artista, care a precizat că cea mai frumoasă surpriză pe care i-a făcut-o iubitul ei a fost „când mi l-a dăruit pe King”.

Alina recunoaște că și ea reușește să îl surprindă pe Edi, dar în alt fel.

„Fiind atentă la nevoile lui. Cred că cele mai plăcute surprize sunt atunci când cel de lângă tine te iubește și îți arată că te înțelege și te sprijină”, a mărturisit artista.

De asemenea, Alina Eremia ne-a povestit și cum a început povestea lor de dragoste.

„Lucrurile s-au înfiripat frumos și firesc. Ne-am îndrăgostit sufletește, fizic și mental și îndrăgosteala asta s-a transformat rapid în iubire”, a dezvăluit cântăreața, despre începuturile relației cu Edi.

De curând, Alina Eremia a lansat un nou EP, „Metamorphosis”, iar modul în care l-a promovat a șocat internetul. Artista apărea într-o imagine cu burtică de gravidă, iar fanii au crezut că este însărcinată. Despre o eventuală sarcină și dorința de a avea un copil, cântăreața ne-a spus: „Mereu am spus că proiectul meu muzical este primul meu copil”.

„Vreau să devin mamă, am instinct matern foarte dezvoltat, dar când, doar Dumnezeu știe”, a precizat ea.

Citește și: Alina Eremia, probleme de sănătate din cauza presiunii de a face performanță: „Am învățat multe lucruri”

Citește și: Alina Eremia, despre cel mai copleșitor moment din carieră: „Am avut un gol în stomac”

Totul despre Alina Eremia – muzică, timp liber, social media

Ca orice persoană publică, Alina Eremia nu este doar apreciată de public, dar câteodată primește și critici. Așadar, am fost curioși să aflăm cum reacționează ea la comentariile negative primite pe internet.

„Înainte mă afectau, analizam ce se scria și mă consuma, asta până când am conștientizat că oamenii au nevoie să verse negativitatea undeva și că nu e despre mine. În plus, fiecare remarcă de genul te limitează și îți omoară personalitatea. Scopul meu nu este să fiu pe placul tuturor, ci să fiu așa cum sunt și să mă exprim cum simt”, a explicat artista.

Alina Eremia este ca o carte deschisă și mereu sinceră, așadar nu s-a sfiit să ne dezvăluie despre ea că și-ar dori să învețe să cânte la câteva instrumente.

„Mi-ar plăcea să cânt la harpă sau la chitară. Poate la un moment dat o să-mi aloc timp pentru asta”, a afirmat cântăreața.

În timpul liber, când nu se află la studio și nu are concerte, Alina spune că iubește să călătorească. Însă, mai are câteva pasiuni: „să fac schimb de idei, să mă uit la documentare, să aflu cât mai multe despre lumea din jur, univers, istorie, să dansez”.

Citește și: Imaginea cu care Alina Eremia și-a surprins fani. „M-a luat cu palpitații când am citit”, „Ce bine ți-ar sta însărcinată”

Citește și: Alina Eremia, declarații emoționante despre iubitul ei, Edi Barbu: „M-a ajutat foarte tare să încep să mă iubesc”

Ce își dorește artista de la anul 2023

La început de an, majoritatea oamenilor își stabilesc câteva rezoluții. Acesta este și cazul Alinei Eremia, care spune că simte că anul acesta va fi unul foarte bun pentru ea.

„Simt că 2023 are o vibrație bună și îmi doresc să fie marcat de evoluție pe toate planurile. Aspirațiile sunt mari, dar am învățat să pun mai mult accent pe proces și în același timp, să nu-mi fie frică să abordez lucrurile diferit”, a dezvăluit artista.

„Sunt atât de multe lucruri pe care le descoperi la tine și e bine să le observi și să le integrezi”, a completat Alina.

Alina Eremia iubește atât de mult muzica, încât nu se vede făcând altceva: „E imposibil să renunț la muzică. E ca și cum aș renunța la mine, deci varianta asta pică din start. Respir arta și o să mă scald în lumea asta mereu”.

Artista promite că anul acesta va veni cu piese noi, după ce cântecul „Ai fost”, în colaborare cu Mario Fresh a înregistrat un adevărat succes.

„Studio-ul e a doua mea casă, așa că implicit, există multă muzică, multe piese care își așteaptă timpul. Recent, am lansat primul EP în limba engleză “Metamorphosis”, care conține colaborări cu mai mulți Dj internaționali și piesa “Ai fost” împreună cu Mario Fresh. Am început anul cu multe lansări și plănuiesc să continui în același ritm”, a precizat Alina Eremia.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Alina Eremia

Foto: Robi Boscai, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter