EXCLUSIV! Alina Ceușan și Carmen Grebenișan dezvăluiri din culisele Asia Express. Ce nu s-a văzut la TV

De Revista Unica, pe Ultimul update Marți, 25 februarie 2020, 09:15
Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt protagonistele de pe coperta Unica, ediția din luna martie 2020. Cele două dive glam din online, care în prezent participă la competiția din Filipine, ne-au dezvăluit, în exclusivitate, detalii din culisele Asia Express

.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, sarea și piperul noului sezon al emisiunii Asia Express, sunt frumoase, ambițioase și urmărite de mii de persoane în social media. Cele două au realizat o ședință foto de excepție pentru coperta Unica și, totodată, ne-au povestit ce a însemnat pentru ele experiența Asia Express.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au primit pentru prima oară propunerea de a participa la Asia Express acum doi ani, însă nu au reușit să ajungă acolo. Când a a fost întrebată dacă a știut de la început să va participa cu cea mai bună prietenă în competiție, Alina Ceușan a răspuns: „Vai de mine, cum să nu știu, că doar nebuna venise cu propunerea! I-am zis că nu o să fie atât de amuzant cum pare și că o să fie greu”.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan urmăriseră edițiile anterioare ale emisiunii Asia Express, așa că au pornit la drum cu niște așteptări destul de bine definite: „A fost exact ceea ce credeam că va fi – trezit devreme, peripeții toată ziua (pe noi astea ne urmăresc, o să vedeți), dormit puțin, mâncat cum apuci. Deci cum ne așteptam, cu mențiunea că se filmează mult dom’le! Noi suntem obișnuite cu munca, dar prima săptămână a fost șoc total. Se muncește enorm, de la 5 dimineață la 10 seară fără pauză, sub presiunea camerelor. E mult, dar am dus. Ne-am intrat rapid în ritm. Nu că am fi avut vreo șansă să… altceva”. – ne-a mărturisit Alina Ceușan.

Aventurile din Asia Express au fost orice, numai plictisitoare nu: „De la aruncatul cu bocancu’ la crevetele nebun, la atacuri de panică, la dormit pe jos, mâncat toate porcăriile… trebuie să vedeți emisiunea că e ceva magic!”. – a concluzionat Alina Ceușan.

Carmen Grebenișan, la rândul său, a spus însă că senzațiile trăite la Asia Express au fost înzecit mai intense decât preconiza: „Pentru mine, cele mai amuzante momente au fost când n-am vrut să încep cursa până nu îmi găseam creionul de sprâncene sau când eu și Alina am fugit din două direcții și ne-am bătut cap în cap și s-a vărsat toată vopseaua pe mine. Pentru Alina cred că a fost puțin jenant, dar foarte amuzant, momentul în care nu mai putea ridica un crevete din apă, după ce scosese vreo nouă, pe motiv că e «cel mai nebun, voi nu vedeți cum face?!» – și crevetele stătea doar! Am avut o criză de râs!. Să șțiți că ne-am documentat destul de bine înainte să plecăm și am fost pregătite cu toate. Poate mai multe medicamente de stomac trebuia să îmi iau și un ceas n-ar fi stricat”. – ne-a dezvăluit Carmen Grebenișan.

Interviul integral cu Alina Ceușan și Carmen Grebenișan poate fi citit în ediția de martie a revistei Unica, disponibilă la chioșcurile de presă începând de astăzi, 25 februarie 2020.

Vezi imagini cu Alina Ceușan și Carmen Grebenișan din ședința foto pentru coperta Unica în galeria foto de mai sus! 

Foto: Ștefan Dani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter