Alin Oprea (Talisman) s-ar fi despărțit de soție după ce ar fi înșelat-o

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 iulie 2020, 14:18
Alin Oprea de la Talisman s-ar fi despărțit de soția sa, Larisa, cu care era căsătorit de 22 de ani. Se pare că ruptura a avut loc după ce femeia și-a dat seama că soțul o înșală.

Larisa locuiește în Marea Britanie cu cei doi copii ai cuplului, unde aceștia merg la școală, în timp ce artistul a rămas în țară unde are mai multe proiecte. Totul părea să meargă bine între ei, însă de curând, în presă au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora cei doi ar urma să divorțeze. Și totul din cauza unei aventuri pe care el ar avea-o cu o soția unui om de afaceri din Cluj.

Potrivit Cancan, Larisa și-ar fi dat seama de ceea ce se întâmplă după ce amanta lui Alin ar fi postat pe internet câteva fotografii făcute chiar în casa familiei Oprea.

Și apropiații lui Alin Oprea susțin că artistul s-a schimbat foarte mult în ultima vreme.

Citește GRATUIT numărul de iulie al Revistei Unica, în format digital!

„L-a transformat radical. Duce spre un cocalar-manelist. După ce a cunoscut-o, Alin și-a schimbat stilul vestimentar. A început să poarte pantaloni de piele cu pantofi de lac, maletă și lanț peste”, au declarat surse pentru publicația citată.

Pe de altă parte, contactat de reporterii Antena Stars, Alin Oprea a afirmat că relația cu soția și copiii lui este una bună și nu a vorbit nicio clipă despre divorț.

„Atunci când există sentimente, comunicare și interese comune, lucrurile sunt destul de ușor de menținut. Larisa stă în Londra și copiii sunt tot acolo la școală. Melisa e încă minoră și trebuie să stea cu ea acolo, iar eu îmi desfășor activitatea aici pentru că pregătesc o școală de muzică, care va demara în septembrie, dacă dă Dumnezeu să se termine cu pandemia, lucrez la piesele noi pe care vreau să le termin de foarte mult timp, dar nu am avut timpul necesar să mă aplec asupra lor fiind tot plecat în turnee”, a declarat cântărețul.

Citește și: Cum arată Andra fără machiaj. Vedeta s-a filmat la prima oră a dimineții

„Acum interesele comune și mai ales pentru copii, nu le vezi ca pe niște sacrificii, le vezi ca fiind normale, dacă îți iubești cu adevărat copiii și vrei să faci ceva pentru ei. Nu e o formă ușoară de conviețuire, dar este singura benefică pentru copii. Avioanele circulă, se fac trei ore până la Londra, ei vin des, eu mă duc destul de des. Asta cu videocall-urile este o invenție foarte bună. Nu aș zice că am simțit neapărat foarte multe momente sensibile”, a completat el.

Zvonurile privind un posibil divorț între Alin și Larisa Oprea au apărut după ce aceasta și-a schimbat statutul relației pe Facebook în „Singură”.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Alin Oprea și soția sa.

Sursă foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter