Alin Oprea și soția sa nu se înțeleg în privința divorțului. Cei doi vor ajunge la tribunal. Care este motivul

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 14 august 2020, 16:45
Alin Oprea și soția sa, Larisa, divorțează după un mariaj de 23 de ani și doi copii pe care-i au împreună. Ruptura s-a produs din cauza infidelității artistului. Fostul component al trupei Talisman are o amantă de peste 2 ani de zile.

Alin Oprea și Larisa au ajuns la notar pentru a divorța pe cale amiabilă, însă cei doi nu s-au înțeles în privința condițiilor, motiv pentru care divorțul s-a amânat și se vor judeca la tribunal. Deși nu trebuie să împartă custodia copiilor, dat fiind că nu mai sunt minori, problema dintre Alin și Larisa este legată de nume.

Încă soția sa își dorește să păstreze numele de familie al soțului său, dat fiind că de aproape un sfert de veac îl poartă, însă artistul nu este de acord: ”Nu am divorțat. Nu este de acord să păstrez numele, de aia nu am divorțat. O să vedem în judecată!”, – a spus Larisa Oprea pentru Spynews.ro.

Citește și – Se prelungește divorțul Andreei Bălan de George Burcea: „El vrea să țină scandalul cât mai mult și cât mai vizibil”

Melissa şi Adrian, cei doi copii ai cuplului Oprea, nu vor să mai știe nimic de tatăl lor și l-au exclus din familie. Aceștia sunt șocați de comportamentul pe care-l are față de mama lor și din ziua în care și-a făcut bagajele și a plecat la amantă, copiii nu i-au mai vorbit.

Citește și – Andreea Mantea recunoaște adevăratul motiv pentru care a renunțat la „Puterea Dragostei”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter