Alicia Silverstone divorțează după 13 ani de căsnicie

De Oana Savin, pe
Alicia Silverstone divorțează de soțul ei, Christopher Jareki, după 13 ani de căsnicie, cei doi fiind deja separați de doi ani.

Actrița a depus actele pentru divorț vinerea trecută, la Curtea Superioară din Los Angeles, relatează Hollywood Reporter.

Potrivit documentelor de divorț, Silverstone, în vârstă de 41 de ani, și Jarecki vor avea custodie cumoună asupra băiețelului lor de șapte ani.

Drept motiv de divorț, cei doi au invocat diferențe ireconciliabile, iar sprijinul conjugal se va baza pe un contract prenunpțial pe care cei doi l-au semnat în timp ce erau căsătoriți.

Alicia Silverstone s-a căsătorit cu muzicianul rock Jarecki în anul 2005, după o relație de opt ani.

Christopher Jarecki, în vârstă de 47 de ani, este cunoscut ca solist al trupei S.T.U.N., care a susţinut turnee alături de Jane’s Addiction, The Used şi Marilyn Manson, dar este şi actor şi prezentator de televiziune.

Alicia Silverstone, născută pe 4 octombrie 1976, la San Francisco, a debutat pe marile ecrane în 1993, în filmul „The Crush”, câştigând un an mai târziu MTV Movie Award pentru debut. A devenit celebră, în acelaşi an, graţie videoclipului „Cryin’” al formaţiei Aerosmith, urmat de „Amazing” şi „Crazy”, iar rolul din filmul „Clueless” a propulsat-o în rândul actriţelor cu onorarii de milioane de dolari. Alicia Silverstone a fost Batgirl în „Batman & Robin” (1997), iar în 2004, a primit o nominalizare pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune.

Citește și: Geena Davis divorțează după 17 ani de căsnicie

Citește și: Diana Dumitrescu, dezvăluiri incredibile despre depresie și divorț

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter