Alexandru Papadopol, vinovat de divorț? Ioana Ginghină face dezvăluiri neașteptate

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 31 mai 2019, 11:49
Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol formau unul dintre cele mai frumoase, discrete și de neclintit cupluri din showbizz-ul autohton, însă, cei doi actori au ajuns în pragul divorțului

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol nu se mai ascund sub masca cuplului perfect și, cel puțin Ioana, a făcut mai multe declarații pe baza acestui subiect, lăsând să se înțeleagă că despărțirea este imineantă. Cu toate acestea, actrița nu a dezvăluit care este motivul care i-a împins la divorț, însă a lăsat să se înțeleagă că ea nu-și dorește separarea. În ultimult timp, încă soția lui Alexandru Papadopol, petrece foarte mult timp pe rețelele de socializare și comunică îndeaproape cu fanii săi. Ei bine, nu știm dacă intenționat sau nu, dar într-un mesaj recent, Ioana Ginghină a nuanțat un răspuns pe care l-a oferit unui internaut: „Îmi pare rău că divorțați dar ceva mai bun nu găsiți și copilul o să fie foarte afectat ! Băgați-vă mințile în cap amândoi”, – i-a transmis acesta, iar Ioana a răspuns punctând: „Bine zis, sper sa citească și el”, – semn că este de acord cu spusele.

Alexandru Papadopol, vinovat de divorț? Ioana Ginghină face dezvăluiri neașteptate

Ioana Ginghină a mai scris un mesaje cu subînțeles pe rețelele de socializare, ultimul fiind chiar explicit: „Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbeșți fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale și chiar ai râs cu poftă, atunci când Ruxandra și-a scuturat stiloul de cerneală pe cămașa ta albă. Când stau pe canapeluțamea de pe terasă, într-o zi perfectă de duminică, în care am macat pizza cu Ruxi, copilul perfect, am ascultat muzică și ne-am bucurat de soare, realizez că viață e frumoasă chiar și în cele mai cenușii perioade, trebuie doar să apreciem lucrurile mărunte!”, – a scris Ioana Ginghină zilele trecute pe contul de socializare.

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol si fiica lor, Ruxandra

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol se cunosc de 15 ani, iar de 12 ani formează un cuplu, și au împreună o fetiță, pe nume Ruxandra. Se pare că cei doi nu mai locuiesc împreună de aproximativ patru luni.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter