Alexandru Papadopol, dezvăluiri sincere despre temerile sale: „Mi-e frică de ziua de mâine”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 06 noiembrie 2019, 17:22
Alexandru Papadopol a reapărut în prim plan odată cu divorțul de Ioana Ginghină, petrecut în această vară, dar mai ales a captat toată atenția atunci când a fost surprins sărutându-se cu noua lui iubită.

Alexandru Papadopol se pare că va juca împreună cu ea într-un film ce va fi difuzat pe HBO, el având rol principal, iar ea secundar, ocazie cu care actorul a vorbit despre personajul pe care-l interpretează, dar și despre cele mai mari frici ale sale: „Abia după startul filmarilor, mi-am dat seama că interpretez un rol greu. Dar asta m-a incitat. Nu era vorba de o experienţă simplă, ci de una extrem de profundă. Or, pe un actor, tocmai asta îl atrage. Eu, mulţumesc lui Dumnezeu, n-am pierdut pe nici unul dintre apropiaţii mei, aşa că pentru a înţelege cat mai profund personajul, am apelat la oameni care au trecut prin drama unor decese fulgerătoare. Ei mi-au dat o viziune a ceea ce ar trebui să construiesc. Am înţeles care este starea de spirit a unui astfel de om: o pustietate sufletească, şi mai acut resimţită de un om profund şi sensibil, aşa cum e arhitectul pe care îl încarnez”

„Sunt destul de fluctuant ca stare: când mă cuprinde curajul, când îmi ascult mai degrabă temerile”. Uneori, mi-e frică de ziua de mâine. Mi-e teamă că nu voi mai avea din ce trăi. Apoi, îmi revin şi îmi aduc aminte ce mi-a spus Sebastian Papaiani: “Timpul de-aia e făcut: ca să mergi cu el!”. Dar adevărata mea angoasă e legată de părinţii mei: mi-e teamă să nu se îmbolnavească, sa nu paţească ceva, Doamne fereşte, ceva. Aşa că, până la urmă, cea mai aprinsă dorinţă a mea e sa fim cu toţii sănătoşi. Să ne putem bucura de timpul pe care ni l-a îngăduit Dumnezeu şi să nu ne amorţeasca sufletele”. – a mărturisit cu sinceritate Alexandru Papadopol pentru Formul As.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter