Alina Sorescu, noi dezvăluiri despre divorț: „Se încearcă voit discreditarea mea”

Ultimul update Marți, 05 iulie 2022, 13:01

Alina Sorescu susține că „se încearcă voit discreditarea ei” în procesul divorțului de Alexandru Ciucu. Alina și Alexandru s-au separat la finalul anului 2021, după 13 ani de căsnicie. Solista a depus actele de divorț la începutul anului 2022.

Alina Sorescu, noi dezvăluiri despre divorț: „Se încearcă voit discreditarea mea”

„În ultimul timp, se încearcă voit discreditarea mea, imediat după ce instanța a decis pentru a doua oară domiciliul fetițelor la mine. Au apărut informații că firma mea ar fi în faliment și că aș avea o nouă relație”, a declarat Alina Sorescu, pentru Impact.

„Legat de firmă, nu este vorba despre datorii la stat sau furnizori, ci la mine, ca asociat, în urma unor investiții pe care le-am făcut anul trecut cu noul sediu al școlii mele de muzică. Legat de buchetul de flori, așa cum am și specificat pe Instagram, era aniversarea unei prietene și eu îl luasem pentru ea”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Alexandru Ciucu nu este la primul divorț. Cu cine a mai fost căsătorit

Citește și: Detalii din culisele relației dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Ce a dus la despărțirea cuplului

Citește și: Alina Sorescu, despre divorțul de Alexandru Ciucu: „Nu mă gândeam că o să ajung în situația asta”

„Iar poza în care apar alături de regizorul Ionuț Trandafir este de pe platoul de filmare al videoclipului «Suflet de copil», pe care l-a regizat. Această poză nu are nicio legătură cu buchetul de flori. Clar se urmărește o înscenare în plin proces”, a încheiat.

Alina și Alexandru au împreună două fiice, Carolina, în vârstă de 8 ani, și Ana Raisa, în vârstă de 6. În primăvara aceasta, creatorul de modă a cerut instanței ca domiciliul fiicelor lui și ale artistei să fie stabilit la el, în vila familiei din Pipera. Instanța a decis, însă, ca Raisa și Carolina să locuiască în continuare cu mama lor.

Nemulțumit de decizia instanței, Alexandru a făcut apel. Nici acest efort nu a avut un rezultat satisfăcător pentru designer. Instanța a decis și de această dată ca micuțele să rămână în grija mamei lor. Carolina și Raisa locuiesc în prezent cu Alina și cu părinții ei, în apartamentul solistei de 4 camere.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter