De ce ar vrea Alexandru Ciucu custodia fiicelor lui cu Alina Sorescu

De Unica.ro, pe

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu s-ar fi separat cu un an în urmă, iar, ca să ascundă acest lucru, designerul a plecat la studii în Franța. La începutul acestui an, solista a părăsit vila familiei din Pipera și s-a mutat cu părinții și cu fiicele sale și ale designerului, Carolina și Raisa, într-un apartament de 4 camere.

De ce ar vrea Alexandru Ciucu custodia fiicelor lui cu Alina Sorescu

Tot la începutul acestui an, Alina a depus și actele de divorț. În primăvara aceasta, creatorul de modă a cerut instanței ca domiciliul fiicelor lui și ale artistei să fie stabilit la el, în vila familiei. Instanța a decis, însă, ca Raisa și Carolina să locuiască în continuare cu mama lor. Nemulțumit de decizia instanței, Alexandru a făcut apel. Nici acest efort nu a avut un rezultat satisfăcător pentru designer.

Potrivit surselor Click!, creatorul de modă și-ar dori custodia fiicelor lui pentru a nu fi nevoit să plătească pensie alimentară, având probleme financiare cu atelierul de creație vestimentară pe care îl deține încă din 2006.

Luna aceasta, Alina Sorescu a declarat că „se încearcă voit discreditarea ei” în procesul divorțului.

„În ultimul timp, se încearcă voit discreditarea mea, imediat după ce instanța a decis pentru a doua oară domiciliul fetițelor la mine. Au apărut informații că firma mea ar fi în faliment și că aș avea o nouă relație”, a declarat Alina Sorescu, pentru Impact.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Alexandru Ciucu nu este la primul divorț. Cu cine a mai fost căsătorit

Citește și: Detalii din culisele relației dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Ce a dus la despărțirea cuplului

Citește și: Alina Sorescu, despre divorțul de Alexandru Ciucu: „Nu mă gândeam că o să ajung în situația asta”

„Legat de firmă, nu este vorba despre datorii la stat sau furnizori, ci la mine, ca asociat, în urma unor investiții pe care le-am făcut anul trecut cu noul sediu al școlii mele de muzică. Legat de buchetul de flori, așa cum am și specificat pe Instagram, era aniversarea unei prietene și eu îl luasem pentru ea”, a continuat.

„Iar poza în care apar alături de regizorul Ionuț Trandafir este de pe platoul de filmare al videoclipului «Suflet de copil», pe care l-a regizat. Această poză nu are nicio legătură cu buchetul de flori. Clar se urmărește o înscenare în plin proces”, a încheiat.

Alina Sorescu își câștigă veniturile din proiecte de televiziune, contracte de imagine și din școala sa de muzică. La rândul său, încă din 2006, Alexandru Ciucu are un atelier de creație vestimentară, iar în 2010 a devenit și Furnizorul Oficial al Casei Regale.

Foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter