Alina Sorescu, „strălucește” după divorțul de Alexandru Ciucu. „O mămică exemplu!!!”

De Unica.ro, pe

Alina Sorescu s-ar fi „transformat” în bine în urma separării de designerul Alexandru Ciucu, susțin urmăritorii solistei din mediul online. Perechea s-ar fi separat cu un an în urmă, iar, ca să ascundă acest lucru, designerul a plecat la studii în Franța.

La începutul anului 2022, solista a părăsit vila familiei din Pipera și s-a mutat cu părinții și cu fiicele sale și ale designerului, Carolina și Raisa, într-un apartament de 4 camere. Tot la începutul acestui an, Alina a depus și actele de divorț.

Alina Sorescu, „strălucește” după divorțul de Alexandru Ciucu. „O mămică exemplu!!!”

Fanii solistei consideră că aceasta „strălucește” după separare.

„Radiezi de când nu mai ești cu arogantul ăla…”; „Ești o frumusețe rară, Alina. O mămică exemplu!!!”; „Impecabilă în toate postările!”; „Și în culoare asta superbă… strălucești!”; „Întotdeauna ai fost și cred că o să fii extrem de frumoasă!”; „Ești un vis frumos, ireal de… delicată”; „Zâna bună”; „Ești superbă!”; „Ești minunată!”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile postărilor Alinei.

„Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața, și cu bune și cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus, pentru copii”, declara Alina Sorescu în mai, în emisiunea „Teo Show”.

„E o perioadă sensibilă, pentru că eu am depus actele de divorț. (…) Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Alexandru Ciucu nu este la primul divorț. Cu cine a mai fost căsătorit

Alina Sorescu: „Lucrurile trebuie să meargă mai departe”

„Nu mă gândeam că o să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult, să am și mai multă încredere în ceea ce simt. Suntem liniștite (n.red.: ea și fiicele sale), într-un fel, pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac. Nu am cum să vorbesc mai mult, pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe. Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și, noi ca oameni, ce avem de întreținut”, a mai declarat Alina Sorescu în emisiunea „Exclusiv VIP”, găzduită de Cristi Brancu.

„Fac lucruri noi, aveam demult în plan să lansez această melodie nouă. Ne pregătim pentru 1 iunie și, chiar și în această perioadă tumultuoasă din viața mea, lucrurile trebuie să meargă mai departe. Sunt un om activ, care are proiecte. (…) Nu înseamnă că lucrurile se opresc aici. (…) Îmi place să cred că, orice ar fi, voi fi prezentă în fața oamenilor, în toate momentele, și bune, și rele”, a completat solista.

Surse apropiate fostei perechi au declarat pentru Spynews că relația dintre Alina și Alexandru nu mai funcționa de câțiva ani. În ciuda problemelor apărute, Alina ar fi încercat să salveze căsnicia cu designerul. Apropiații fostului cuplu susțin că bărbatul o trata urât pe Alina, reproșându-i că nu ar mai fi avut performanțe în plan profesional.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter