Alexandru Ciucu a fost desemnat furnizor al Casei Regale a României pentru încă trei ani! Designerul, ridicat la rangul de maestru!

De PR, pe

Alexandru Ciucu a primit sâmbătă un nou titlu de furnizor al Casei Regale a României mulţumită serviciilor impecabile oferite începând cu anul 2010 şi până în prezent. Designerul a fost ridicat la rangul de maestro, el va asigura astfel vestimentatia membrilor familiei Regale pentru încă trei ani.
Alexandru Ciucu a participat la ceremonia specială, organizată la Palatul Elisabeta, unde ASR Principesa Margareta şi ASR Principele Radu au felicitat reprezentanţii companiilor ce vor oferi servicii Casei Regale în următorii trei ani.

“Majestatea Sa Regele Mihai al României, prin Alteţa Sa Regala Principesa Moştenitoare Margareta, reînnoieşte titlul de furnizor regal Maestrului Alexandru Ciucu pentur o perioadă de încă trei ani”
, se arată în mesajul emis de Casa Regală.

De altfel, textul inscripţionat pe diploma înmânată aminteşte calitatea produselor realizate de Alexandru Ciucu.

“Domnul Alexandru Ciucu primeşte calitatea de Furnizor al Casei Regale a României, pentru produse vestimentare bărbăteşti pe baza recomandării făcute Majestăţii Sale şi Familiei Regale de către comitetul particular de experţi şi în temeiul livrării de produse către Casa Regală de mai bine de un an de zile”..

“Sunt încântat de această titulatură de Maestru, cu atât mai mult cu cât vine din partea Regelui. Nu ştiu facă oficial înseamnă altceva decât o recunoaştere a meritelor profesionale, însă pe plan emoţional înseamnă foarte mult pentru mine.Am retrăit aceleaşi emoţii ca şi atunci când am primit pentru prima dată titlul de furnizor. Ceremonia s-a ţinut într-un cadru idilic pe espalanada din faţa Sălii Regilor de la Palatul Elisabeta. Toţi cei invitaţi aveau un aer solemn şi au respectat cu sfinţenie algoritmul cutumelor regale”, declară designerul.

Alexandru Ciucu a realizat, în ultimii ani, vestimentaţii pentru toţi membri Casei Regale, mai puţin pentru Majestatea Sa Regina Ana. MS Regele Mihai, ASR Principele Radu şi ASR Prinţul Nicolae au îmbrăcat creaţii Ciucu la evenimente private şi oficiale, printre care cele două nunţi regale din 2012 (Prinţul William cu Kate Middleton şi Prinţul Albert de Monaco şi Charlene Wittstock), precum şi la Jubileul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Casa Regală oferă calitatea de Furnizor al Casei Majestăţii Sale Regelui ca semn de recunoaştere şi apreciere a calităţii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoană sau de o companie comercială. Acordarea acestui titlu implică un înalt standard al produselor şi al serviciilor, constanţă, seriozitate şi înalt profesionalism din partea companiei comerciale sau a persoanei furnizor.
Alexandru Ciucu deţine Atelierul De Înaltă Croitorie Alexandru Ciucu şi a lansat în ultimii ani colecţii vestimentare masculine şi, mai nou, faminine, apreciate atât în ţară, cât şi peste hotare, în special în Monaco, Principatul în care a avut până în prezent, două prezentări de modă, în premieră pentru un designer român.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter