Alexandra Stan a confirmat divorțul. „S-au întâmplat multe”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 15 noiembrie 2021, 17:28

Alexandra Stan (32 de ani) și Emanuel Necatu (35 de ani) s-au căsătorit în secret în primăvara anului acesta. Din septembrie 2021, Alexandra nu-și mai poartă nici verigheta, nici inelul de logodnă. În plus, solista a șters de pe Instagram toate fotografiile de la nuntă, iar acum a confirmat divorțul.

Alexandra Stan a confirmat divorțul. „S-au întâmplat multe”

Invitată în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani” pentru a-și promova noul single, „Tokyo”, Alexandra a dezvăluit că ea și Emanuel au divorțat. „Nu mai sunt măritată. Am divorțat. (…) S-au întâmplat multe. Eu sunt pe fast-forward, ca japonezii”, a declarat Alexandra Stan.

„Nu cred că se dă înapoi (n.red.: inelul de logodnă). Poți să-l vinzi, depinde cât de scump e. Glumesc. Depinde de fiecare ce face cu inelul. Eu cred că e un pic urât să-l dai înapoi. E ca și cum ai da amintirile înapoi”, a continuat solista. „Bărbații zic altfel, să-l dai înapoi sau contra valoarea”, a completat Dani Oțil. „Păi să dea și ei înapoi așteptările pe care le-au creat”, a adăugat Alexandra.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Alexandra Stan, dezvăluiri în premieră despre sexualitatea ei: „Eu iubesc și bărbații și femeile”

Alexandra Stan, marcată de lipsa tatălui din copilăria ei

Alexandra Stan, noi detalii despre momentul în care a fost agresată: „A fost crunt”

Știai că el a fost primul iubit al Alexandrei Stan? Este un celebru artist român

În august 2021, invitată în podcastul lui Damian Drăghici, solista a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei de când a devenit soție. „E bine. E greu, îți dai seama, nu e ca și cum nu ești căsătorit. E frumos. Eu mi-am dorit dintotdeauna să am o relație serioasă”, a spus Alexandra Stan.

„De-asta, cu toți bărbații cu care am fost, am avut relații lungi. Trei relații lungi am avut. Îmi doresc foarte mult o familie. Îmi doresc să fiu mamă, îmi doresc să fac copii. Mie îmi place mult asta. Am crescut în casă cu bunica, mama, tata, sora mea, suntem mulți”, a continuat.

„Îmi doresc copii, dar nu mi-a dat doctorul voie să fac un an de zile, așa că anul ăsta nu fac copii. De la anul am liber la copii”, a mai spus solista în timpul podcastului.

Foto: Instagram; VIVA!/Oltin Dogaru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter