Alessandra Stoicescu, aniversare de vis în Seychelles! Prezentatoarea TV a împlinit 46 de ani

De Adelina Duinea, pe

Alessandra Stoicescu a împlinit 46 de ani într-o destinație exotică, idilică, din estul Africii. Prezentatoarea Observatorului orei 19:00, soțul ei, Sergiu Constantinescu, și fiica lor, Sara Maria Francesca, sunt în vacanță în Seychelles.

Alessandra Stoicescu, aniversare de vis în Seychelles! Prezentatoarea TV a împlinit 46 de ani

„Sunt în cea mai fericită perioadă a vieții mele. Mă simt împlinită. Mă bucur nespus de familia noastră completă, de Sara, care evoluează atât de frumos și ne uimește zilnic și, mai ales, de timpul petrecut cu ea și cu Sergiu”, mărturisește jurnalista.

„Tradiționala noastră vacanță în familie, de ziua mea de naștere, o petrecem în acest an într-un loc idilic, un adevărat paradis. Un spațiu intim, doar pentru noi, unde Sara are ocazia, din nou, să descopere natura spectaculoasă, ghidată de doi părinți care nu mai știu cum să îi facă pe plac 😄”, completează cu umor.

„Suntem și noi răsfățați, nu doar Sara. Ne putem odihni, ne-am rupt puțin de agitația cotidiană, dăruindu-mi de ziua mea timp pentru mine, pentru a reflecta și a fi recunoscătoare pentru tot ce mă împlinește și pentru viața extraordinară care mi-a fost dată”, mai spune Alessandra.

„Chiar în prima zi de vacanță, după o ploaie torențială, a apărut un curcubeu superb, care mi-a amintit de vorba: «Dacă vrei curcubeul, trebuie să suporți ploaia». A fost încă o lecție de viață pentru noi faptul că, datorită Sarei, care ne-a făcut să dansăm în ploaie, ne-am bucurat la fel de mult atât de ploaie, cât și de curcubeu. Îmi voi aminti mereu că viața este făcută să te bucuri de tot ce primești și voi dansa la fiecare ploaie, pentru că știu că urmează curcubeul”, a încheiat prezentatoarea Antenei 1.

Prezentatoarea TV are o siluetă impecabilă! Cum se menține în formă?

„Fac masaj. Dietă nu țin, aici le mulțumesc părinților mei. (…) Nu prea mănânc dimineața, deși desigur, aceea este masa cea mai importantă. Când sunt în vacanță, mănânc întotdeauna dimineața. Mănânc ouă ochi sau ou fiert cu sandvișuri, deci mănânc pâine. Mănânc și ceva fructe, după ce termin partea asta de sandvișuri cu ou ochi”, mărturisea jurnalista în 2017, pentru revista Avantaje.

„Cel mai mult îmi plac ouăle ochi și cafeaua de după, neapărat un cappucino. Seara ciugulesc ceva mai degrabă, dar mărturisesc că uneori mănânc pâine și seara, deși la manual se spune că nu. Eu mănânc pentru că îmi place foarte tare pâinea proaspătă. (…) Nu ajung la sală cât mi-aș dori. Înotul îmi place foarte mult. Nu sunt o ființă foarte sportivă, cred că din pricina faptului că nu mi-am pus acest obiectiv. (…) Am făcut sport cu intermitențe”, încheia atunci.

Foto: Arhiva personală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter