Alegeri SUA 2012: Top 4 Prime Doamne stilate ale Americii

De Diana Zagrean, pe

Acum că Statele Unite se pregătesc de alegeri, nu putem să nu luăm în calcul posibila schimbare de…stil de la Casa Albă. Dacă, de-a lungul timpului, preşedinţii americani au decis, de multe ori, soarta lumii, soţiile lor au decis, la rândul lor, direcţiile în modă. Iată un top cu 4 Prime Doamne stilate ale Americii şi cum au influenţat ele moda în Statele Unite.
Jacqueline Kennedy
Jackie Kennedy, căsătorită încă din 1953 cu John F. Kennedy, a fost Prima Doamnă a Americii timp de trei ani, între 1961 şi 1963, când soţul ei a fost asasinat. Ea a rămas cunoscută în istorie pentru simţul artistic, stilul elegant şi demnitatea cu care a trecut peste tragedie. A lansat moda jeans-ilor, purta des jachete Chanel şi accesorii masive şi a fost un adevărat fashion icon.
Alegeri SUA 2012: Top 4 Prime Doamne stilate ale Americii
Hillary Clinton
Hillary Clinton a rămas în istorie ca o Primă Doamnă puternică. Dacă alte soţii de preşedinţi americani au pozat în rolul de mame şi partenere tacite, Hillary Clinton a fost dintotdeauna o figură demnă şi implicată în politică. Secretar de stat în administraţia Obama, Hillary Clinton a fost mai puţin interesată de modă, dar stilul ei de femeie puternică a inspirat multe femei, şi i-a câştigat un loc în clasamentul nostru.
Alegeri SUA 2012: Top 4 Prime Doamne stilate ale Americii
Michelle Obama
Absolventă a celebrei Universităţi Princeton, Michelle Obama, soţia celui de-al 44-lea preşedinte al Statelor Unite, Barack Obama a adus la Casa Albă de la Washington un stil plin de culoare. Pe lângă faptul că alege mereu ţinute viu colorate, Michelle Obama a purtat câteva rochii care au făcut senzaţie, cum ar fi cea semnată de Jason Wu, purtată la prima ei apariţie în calitate de Primă Doamnă.
Alegeri SUA 2012: Top 4 Prime Doamne stilate ale Americii
Nancy Reagan
Soţia celui de-al 40-lea preşedinte al Statelor Unite, Ronald Reagan, Nancy Reagan a preferat ţinutele roşii. Ea a purtat multe rochii roşii, dar şi combinaţii de alb şi roşu.
Alegeri SUA 2012: Top 4 Prime Doamne stilate ale Americii
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter