Adriana Bahmuțeanu, confesiuni despre propria viață și depresie: „Am vrut să-mi iau zilele”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Joi, 26 ianuarie 2023, 18:15

Adriana Bahmuțeanu a dat cărțile pe față și a vorbit deschis despre viața ei. Vedeta a povestit provocările la care a fost supusă în toți acești ani, dar și cum a reușit să treacă peste diverse obstacole.

Cunoscută oamenilor de acasă pentru emisiunile pe care le-a moderat sau pentru șirul aproape nesfârșit de divorțuri și împărăcări pe care le-a avut cu fostul soț, Adriana Bahmuțeană dezvăluie cum arată viața ei, dincolo de lumina reflectoarelor.

Adriana Bahmuțeanu, confesiuni despre propria viață

Invitată la podcastul „Tare de tot”, moderat de Viorel Grigore, Adriana Bahmuțeanu vorbește emoționată despre propria poveste de viață. Ea dezvăluie oamenilor lucruri mai puțin știute din „lumea” Adrianei Bahmuțeanu.

Vedeta vorbește în episodul de luni al podcastului și despre sutele de procese pe care le-a strâns de-a lungul anilor cu fostul ei soț, un afacerist și fost politician, dar și despre episodul depresiei. O depresie severă, despre care spune că ar fi transformat-o într-o „legumă”. „Am vrut să îmi iau zilele”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu își dorește un copil cu George Restivan: „Eu am curajul să mai fac un copil”

Adriana Bahmuțeanu a trecut peste depresie

Viața Adrianei Bahmuțeanu este una care a avut parte de suișuri și coborâșuri. Cele cinci căsnicii și tot atâtea divorțuri avute cu fostul soț au fost de-a lungul anilorsubiect de scandal în presa tabloidă. Cei doi s-au căsătorit în 2003, 2004, 2005, 2009 și 2013.

Fiecare căsătorie fiind urmată de un divorț cu scandal, în care fiecare lupta pentru custodia copiilor. Cei doi au împreună doi copii, Maximus Mihai și Eduard Gabriel.

„Dacă nu îți înveți lecția o repeți, e simplu, ca la școală, rămâi repetent. Și faci din nou greșeli. Primul pas e conștientizarea, când conștientizezi că ai făcut o greșeală, urmează să o îndrepți”, a spus vedeta.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vrea să facă nunta în același timp cu botezul: „E an cu surprize!”

După cum ea însăși spune, Adriana Bahmuțeanu a trecut în reușit miraculos să revină și să se bucure din nou de viață. În noua ei lume a apărut și actualul partener, despre care spune că l-ar fi visat și pe care mărutrisește că l-a așteptat dintotdeauna.

„Asta e important, dacă suntem fericiți le avem pe toate. Viața e ca o pizza, construită din felii. O felie sănătatea, o felie familia, o felie familia, o felie cariera”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu, o carieră de succes în presă

Adriana Bahmuțeanu este jurnalist și prezentatoare TV, dar a cochetat și cu actoria. Aceasta a avut o relație tumultoasă cu afaceristul Silviu Prigoană, cu care s-a căsătorit de 5 ori și cu care are doi copii: Maximus Mihai și Eduard Gabriel. Ea a candidat în 2020 la Primăria Sectorului 1 din București.

Vedeta s-a născut pe data de 7 mai 1974, la București, unde și-a făcut și studiile. A absolvit Școala Superioară de Jurnalistică.

Adriana a scris în ziarul Libertatea și a fost prezentatoare a emisiunii La șuetă cu Bahmu’ de la postul de televiziune Kanal D, dar și la Antena Stars, unde a prezentat emisiunea Necenzurat’.

Sursă fotografii: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter