Adrian Despot, primul interviu despre Vocea României

De Carmen Ghibuțiu, pe Ultimul update Joi, 06 iulie 2017, 11:49
 Adrian Despot îl înlocuiește pe Marius Moga în echipa celei mari tari competiții a vocilor. Din toamnă, îl vom vedea la Pro TV, în calitate de jurat la „Vocea României.”

El va „lupta” cu Loredana, Smiley și Tudor Chirilă pentru cele mai bune voci ale sezonului șapte și va încerca să-și formeze cea mai tare echipă pe care să o ducă spre finală, cât mai aproape de marele trofeu. În cei peste 23 de ani de când și-a început cariera, Adrian Despot a lansat nouă albume, a produs și a făcut parte din diverse show-uri de televiziune și radio, a compus muzică pentru film și televiziune și a format numeroși alți artiști.

Adrian Despot, primele declarații despre Vocea României

Iată ce ne-a declarat Adrian Despot la puțin timp după ce s-a anunțat vestea că va fi jurat la „Vocea României”.

Interviu cu Adrian Despot despre Vocea României

Ce calități ar trebui să aibă un concurent ca să-l alegi în echipa ta?

Pentru mine sunt extrem de importante originalitatea și personalitatea. Și, desigur, să aibă simțire. Dar, totodată să fie bun din punct de vedere tehnic, să aibă putere de emisie.

Cum ar trebui să se pregătească concurenții pentru a te impresiona?

Pot fi impresionat plăcut sau neplăcut. Prefer întotdeauna prima variantă. Iar pentru asta este nevoie ca orice concurent să-si dezvolte cele menționate mai sus.

La ce stiluri muzicale crezi că ai rezona cel mai bine?

Pentru mine muzica nu are gen, culoare, sex sau religie. Când este făcută bine, muzica e o religie în sine.

Care este Vocea ta preferată de la toate edițiile de până acum?

Mi-e greu să desemnez o persoană anume, fiindcă asta ar însemna să fiu nedrept față de mulți dintre concurenții foarte buni care au fost de-a lungul timpului la Vocea României. Vocea în sine, fără personalitatea posesorului, este doar un instrument. În momentul în care acest instrument este folosit cu personalitate, el devine ceea ce îmi doresc să aud de la orice concurent. Și sunt sigur că voi fi impresionat de mulți dintre cei care vor concura la edițiile următoare.

Dacă ar fi existat emisiunea înainte de 1989, cine crezi că ar fi câștigat sau ar fi meritat să câștige pe atunci această competiție?

Ar fi fost bătălia Dan Spătaru vs. Aurelian Andreescu. Sau Corina Chiriac vs. Mirabela Dauer. Și cred că ar fi avut același impact ca și acum, doar că ar fi fost mai greu cu difuzarea, pentru că nu era Pro TV pe atunci.

Foto: Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter