Anca Serea a împlinit 40 de ani! Care sunt secretele de frumusețe ale prezentatoarei TV

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 04 iunie 2021, 12:30

La 40 de ani, după șase nașteri, Anca Serea arată impecabil și are o siluetă de invidiat. Află care e secretul ei!

Care sunt secretele de frumusețe ale Ancăi Serea

Prezentatoarea TV este mama a 6 copii, dar asta nu a împiedicat-o niciodată să aibă grijă de ea. Alături de artistul Adi Sînă (43 de ani), Anca are patru copii, Noah (7 ani), Ava (5 ani), Moise (3 ani) și Leah (1 an).

În trecut, Anca a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, care, în urma luptei cu leucemia, s-a stins din viață la doar 36 de ani. Din mariajul cu acesta, Anca mai are doi copii, un fiu și o fiică, David (18 ani) și Sara (13 ani).

La începutul anului trecut, acuzată că ar fi apelat la o serie de intervenții estetice pentru a se menține tânără, Anca mărturisea: „Nu mă simt datoare față de nimeni cu vreo explicație, mai ales că este vorba despre corpul meu.

Însă, nu am absolut niciun motiv să mă ascund că acest corp pe care îl vedeți este cel pe care l-am primit de la natură, mai exact de la mama mea. Căci ea mi-a transmis minunatele gene care mă ajută să îmi păstrez silueta și tenul într-o formă atât de bună”.

„Am pus întotdeauna mare accent pe alimentație, cât mai naturală, pe odihnă, care are un rol mai important decât vă imaginați în forma fizică pe care o aveți și, nu în ultimul rând, pe iubirea și liniștea pe care mi-o oferă familia.

Ei sunt veșnica mea sursă de energie și bună dispoziție, de la ei reușesc mereu să mă încarc cu mult optimism și să îmi duc la îndeplinire toate planurile”, a mai scris Anca atunci pe Facebook.

Ce regim alimentar respectă?

„Am două mese pe zi, evit carnea și dulciurile și încerc să le înlocuiesc cu legume, fructe și diverse semințe. Merg la sală, iar masajul este singurul lux pe care mi-l permit cu regularitate de mai bine de opt ani!”, spunea Anca Serea în 2019.

„Câteva feliuțe de ananas crud mă ajută să evit problemele cu digestia. În plus, ananasul stimulează arderea grăsimilor și mă ajută să mă mențin în formă. Consum lămâi în cantități industriale.

Îmi place să mănânc citrice și lămâia nu-mi lipsește. Minim 2-3 lămâi pe zi. Fie le storc, le mănânc cu tot cu coajă sau le pun în apă caldă”, a mai spus prezentatoarea TV, potrivit VIVA!.

Foto: Instagram

Citește și:

Ashley Tisdale, nud în mediul online în ultimele luni de sarcină. A transmis un mesaj emoționant

Ce soție frumoasă are Mihai Rait Dragomir! Ana este cu 14 ani mai tânără decât actorul

Cum a reacționat Radu Vâlcan când a aflat sexul celui de-al treilea copil

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter