Anca Serea: „Problemele grave de sănătate pe care le am nu-mi permit să mai fac un copil”

De Unica.ro, pe

În ultima vreme, în presa mondenă au tot apărut zvonuri cum că Anca Serea ar fi din nou însărcinată. Anca și soțul ei, cântărețul Adi Sînă, au împreună patru copii Noah, Ava, Moise și Leah, iar vedeta de televiziune mai are doi copii din fosta relație cu Filip Poplingher.

După ultima naștere, din 2019, Anca Serea povestea că s-a confruntat mai multe probleme de sănătate și s-a recuperat foarte greu.

„Sincer, nu mă așteptam la cezariană, nu eram pregătită. Și mental nu am fost ok, recuperarea grea, dar a trecut. Nu recomand cezariana. Încă mai am dureri mari după operație. Dar sunt optimistă că-mi revin repede. Și sunt foarte fericită pentru tot”, spunea vedeta, în urmă cu doi ani.

Acum, Anca Serea a dezmințit zvonurile legate de o nouă sarcină și a spus că singurul mod în care ar mai putea avea un copil ar fi să-l adopte.

Citeşte şi: Rona Hartner divorțează de soțul ei, Herve Camilleri

Citeşte şi: Cristina Spătar și iubitul ei s-au despărțit. Cine a pus punct relației

Citeşte şi: Oana Roman a spus ce relație au acum părinții ei, Mioara și Petre Roman

Citeşte şi: Maria Constantin a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a pus implanturi mamare

„Nu, nu este adevărat. Condiția mea medicală nu îmi va mai permite, din păcate, să am în următoarea perioadă niciun fel de copil, poate doar unul adoptat. Nu sunt însărcinată sub nicio formă. Am niste probleme destul de grave medical care nu mi-ar permite. Am luat câteva kilograme, este adevărat, vreo 3-4 și lumea probabil este învățată să fiu foarte slabă, dar din cauza faptul că iau foarte multe suplimente alimentare am mai pus câteva kilograme. Lumea probabil caută fantasticul acolo unde nu este cazul”, a declarat Anca Serea, pentru redactia.ro.

Anca Serea și probeleme ei frecvente de sănătate

Anul trecut a fost pentru vedetă unul presărat cu diverse probleme de sănătate. Anca a dezvăluit atunci că suferea de anemie și că avea o starea de “slăbiciune accentuată”.

„Aveam o stare de slăbiciune accentuată care mă punea în dificultate mai ales atunci când aveam nevoie să fac niște acțiuni de-astea mai rapide cum ar fi condusul sau alergatul sau, nu știu, când aveam o zi mai agitată. Eu sunt o persoană foarte optimistă și mi-am promis ca sănătatea să fie prioritară de astăzi înainte pentru mine și pentru cei din familie. O să consult și un medic hematolog, un specialist, pentru că eu mă confrunt din păcate cu această anemie severă de foarte mulți ani și îmi asum vina pentru că nu am făcut, poate, ce trebuie. Dar acum să sperăm că suntem pe drumul cel bun. (…) Mă rog la Dumnezeu să fim cu toții sănătoși. M-am speriat foarte tare, da. Am avut niște momente în care am fost foarte descumpănită”, spunea soția lui Adi Sînă, în urmă cu un an.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter