Adi Bărar, liderul trupei Cargo, testat pozitiv pentru COVID-19. Artistul a fost internat la Terapie Intensivă

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 25 februarie 2021, 13:18
Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a fost confirmat cu COVID-19 şi este internat la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara. Se pare că artistul se află în stare critică, dar stabilă. 

Vestea că Adi Bărar, în vârstă de 61 de ani, este internat a fost confirmată de colegii săi din trupa Cargo, care s-au arătat extrem de îngrijorați pentru situația în care se află liderul formației.

Citește și: Mama lui Ronaldinho, răpusă de COVID-19 la patru luni după ce fostul fotbalist se infectase cu SARS-CoV-2

”Azi, ziua de joi, îl găseşte pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijoraţi pentru situaţia în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă dacât ne-am fi putut închipui, obişnuiţi fiind cu un Adi cu o constituţie fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect şi decenţă din partea tuturor. Mulţumim! Vă vom tine la curent!”, au transmis membrii grupului.

Citește și: FDA: vaccinul Johnson & Johnson are o eficiență de 85% împotriva cazurilor grave de COVID-19

Se pare că Adi Bărar suferă de mai multe afecțiuni, iar medicii au decis să-l interneze la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara. Artistul s-ar afla în stare critică, dar stabilă, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter