Adevăratul motiv pentru care Angelina Jolie a amânat divorțul de Brad Pitt

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 11 august 2017, 18:51
Angelina Jolie şi Brad Pitt au sistat procedurile de divorţ, decizia aparţinând actriţei care ar fi dispusă, în anumite condiţii, să ofere o nouă şansă relaţiei.

Actorii, care au intentat procedurile de divorț în septembrie 2016, după 12 ani de relație, au amânat divorțul. Decizia a fost luată de Jolie, după ce Pitt a recunoscut public faptul că are probleme cu alcoolul și că atitudinea față de copii i-a afectat căsnicia, spunând că este hotărât să își schimbe stilul de viață.

Angajamentul actorului a înduioșat-o pe Jolie, care este dispusă să îi ofere o nouă șansă dacă acesta va demonstra că este capabil să își asume angajamentul unei familii.

„Toată lumea crede că se vor împăca. Nu ar fi deloc surprinzător dacă vor anunţa că anulează divorţul şi încearcă să facă lucrurile să funcţioneze“, au declara surse apropiate fostului cuplu, potivit presei de peste Ocean.

„El ştie că are o problemă pe care trebuie să o rezolve. Este singurul lucru pe care ea şi l-a dorit. Nu mai bea în speranţa că o va recâştiga“, au mai spus apropiaţii celor doi.

În luna mai, Brad Pitt a dezvăluit într-un interviu pentru ediția americană a revistei GQ că a mers la dezalcoolizare, iar acum bea suc de merişoare şi apă minerală. A recunoscut public că are o problemă cu alcoolul şi că mai are multe de învăţat pentru a fi un părinte model. De asemenea, actorul a mărturisit că a mers la terapie şi s-a întors către artă pentru a se vindeca. Acum el este testat săptămânal de către un consilier pentru a vedea dacă a consumat alcool.

La rândul ei, Angelina Jolie a acordat recent un interviu amplu pentru o publicație de peste Ocean, în care a vorbit și despre divorţ. „Pur şi simplu a fost cel mai greu moment, iar acum încă încercăm să ne revenim, toţi facem tot posibilul pentru a ne vindeca familia“, a precizat Jolie.

Un rol important în decizia actorilor de a sista divorţul îl joacă şi cei şase copii ai cuplului, dintre care trei adoptaţi: Maddox (16 ani), Pax (14 ani) şi Zahara (12 ani) – şi trei biologici: Shiloh (11 ani) şi gemenii Vivienne şi Knox (9 ani).

Citește și – Brad Pitt vorbește în premieră despre divorțul de Angelina Jolie și problemele cu alcoolul care i-au distrus căsnicia
Citește și – Angelina Jolie și Brad Pitt, parteneri de afaceri, după divorț

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter