Adelina Pestrițu a petrecut la New York cu confidentul lui Kim Kardashian

De Revista Unica, pe
Adelina Pestrițu a participat recent la New York Fashion Week, unde a mers la invitația celebrului creator de modă Philipp Plein. Pe lângă show-urile de modă, Adelina Pestrițu a luat parte și la o cină exclusivistă, organizată chiar în casa lui Philipp Plein, unde l-a cunoscut și pe confidentul lui Kim Kardashian, Jonathan Cheban.

Adelina petrițu și philipp plein

Adelina Pestrițu și Philipp Plein

„Am venit în mod deosebit pentru prezentarea Pilipp Plein din cadrul Festivalului de Moda New York Fashion Week, dar și să iau parte la o cină exclusivistă, organizată chiar în casa creatorului din New York, unde au participat nume importante din lumea modei și nu numai“, povestește Adelina.

Adelina pestrițu new york

„Printre alții, am avut plăcerea să-l cunosc și pe Johnatan Cheban, chiar prietenul de confesiuni al lui Kim Kardasian. Sunt mare fan al reality-ului difuzat pe E! Entertainment. Este un tip popular, fără fițe, foarte comunicativ și prietenos. M-a încântat să stau de vorbă cu el și să-l descopăr altfel decât m-a ajutat televizorul să o fac“, adaugă vedeta.

Adelina pestrițu new york

Adelina Petrițu a petrecut patru zile la New York, pline de vizite la mai multe obiective turistice, rooftop-uri sau străzi faimoase unde s-au filmat scene din filme.

 

Citește și – Adelina Pestrițu și iubitul ei așteaptă primul copil

Citește și – Adelina Pestrițu povestește de ce a decis să-și vândă casa: ”Mă luam cu mâinile de cap și începeam să mă plâng”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter