Adelina Pestrițu i-a rupt turta fetiței sale. Ce a ales de pe tavă Zenaida. FOTO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 05 august 2019, 13:29
Adelina Pestrițu i-a rupt turta fetiței sale în acest weekend. Micuța Zenaida Maria a împlinit vârsta de un an și părinții i-au organizat o petrecere ca la carte.

Adelina Pestrițu a împărtășit cu toată lumea bucuria și emoția momentului. Fosta prezentatoare de televiziune a scris un mesaj emoționant pe conturile de socializare: „Ziua de 3 august înseamnă enorm pentru noi. Este ziua în care Dumnezeu ne-a binecuvântat cu cel mai frumos cadou, o fetiță. Și de atunci a trecut un an. Cu viteză luminii, practic. Ne uităm la poze și filmări și realizăm cât de repede a crescut. Primul an cu un bebeluș în viață noastră a fost unul extrem de intens trăit în fiecare minut. Chiar dacă nopțile au fost în mare parte albe, dorul apăsător în fiecare clipă pe care o petreceam departe de ea. Teamă la fiecare febră, durere de dințișori, colici și orice lacrimă pe care a vărsat-o. Dar am învățat că oricât de bogat, fericit, realizat, implitit ai fi, nu ești complet fără dragostea unui copil.

Orice zi în prezența ei este diferită, unică și de neuitat. Zâmbetele ei ne ajută să uităm de toate supărările, grijile sau nemulțumirile pe care le avem. A dat sens vieții noastre și ne-a unit pentru tot restul vieții așa cum nimeni și nimic nu o poate face”, – a scris Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu s-a căsătorit cu Virgil Șteblea, tatăl fetiței sale, în luna iulie a acestui an. Vedeta recunoaște că viața sa s-a schimbat complet de când a devenit mămică: „Nu aș putea spune că este ușor să crești un copil, însă ce satisfacții îți poate oferi rolul de mamă este de neegalat… Sunt recunoscătoare pentru tot ce am în viața mea și pentru toate etapele prin care am trecut până în prezent, dar de când Zenaida-Maria și-a făcut apariția, nu trece zi fără să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru așa dar divin pe care l-am primit atunci când El ne-a considerat pregătiți.Copiii sunt bogăția noastră, binele și binecuvântarea sufletului nostru. Zeny este dovada clară că toate rugăciunile mele au fost ascultate. Primul an de dragoste infinită!”, – a încheiat Adelina Pestrițu.

Așa cum tradiția o cere la ruperea turtei, micuța Zeni a avut de ales un obiect de pe tavă, iar fiica Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea a ales un teanc de bani, pe semne că va fi un domeniu de mare interes în viața sa.

Vezi imagini de la petrecerea de turtă a micuței Zenaida Maria în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instgram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter