Adele s-a înscris pe un site de întâlniri pentru celebrități

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 08 mai 2019, 13:34
Adele s-a înscris pe un site de întâlniri pentru adulți, în speranța că va găsi câțiva parteneri, în încercarea de a trece mai ușor peste divorțul de soțul ei, Simon Konecki.

Artista în vârstă de 31 de ani s-a despărțit de soțul ei luna trecută, deși se pare că cei doi nu mai formau un cuplu încă de la Crăciun.

Acum, ea a decis să își deschidă inima în fața unei noi iubiri și s-a înscris pe aplicația de întâlniri Raya, care are în listă mai multe celebrități.

Și starurile Drew Barrymore și Sharone Stone s-au înscris pe această aplicație în speranța că își vor întâlni alesul.

Este o mutare mare pentru Adele. A fost convinsă să o facă de către un prieten. Iese atât de rar în oraș și este recunoscută aproape peste tot pe unde merge. Pare cel mai fezabil mod de a ieși la întâlniri”, a dezvăluit o sursă apropiată cântăreței pentru Daily Star.

Această informație a apărut la doar câteva zile după ce Adele și-a sărbătorit cea de a 31-a aniversare. De ziua sa de naștere, artista a postat un mesaj pe Instagram, în care a afirmat că ultimele luni au fost foarte grele.

 

View this post on Instagram

 

This is 31…thank fucking god 💀 30 tried me so hard but I’m owning it and trying my hardest to lean in to it all. No matter how long we’re here for life is constant and complicated at times. I’ve changed drastically in the last couple years and I’m still changing and that’s okay. 31 is going to be a big ol’ year and I’m going to spend it all on myself. For the first time in a decade I’m ready to feel the world around me and look up for once. Be kind to yourself people we’re only human, go slow, put your phone down and laugh out loud at every opportunity. Learning to REALLY truly love yourself is it, and I’ve only just realized that that is more than enough. I’ll learn to love you lot eventually 😂 Bunch of fucking savages, 30 will be a drum n bass record to spite you. Chin up eh ❤️

A post shared by Adele (@adele) on

Adele și Simon s-au căsătorit în anul 2016 și la scurt timp au devenit părinții unui băiețel, Angelo James Konecki. Mariaj lor se încheie după doar trei ani.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter