Adele s-a despărțit de soțul ei, după o căsnicie ce a durat trei ani

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 22 aprilie 2019, 12:40
Adele a anunțat, vineri, că s-a despărțit de soțul ei, Simon Konecki, după un mariaj ce a durat doar trei ani.

Artista se pare că este pregătită să iasă din nou la întâlniri, după colapsul căsniciei sale, au afirmat surse pentru The Sun.

Adele, în vârstă de 30 de ani, a afirmat că a decis să se despartă de soțul ei, Simon, în vârstă de 45 de ani, cu care forma un cuplu de 8 ani.

Este încântată că poate întâni noi persoane, este în faza de curtare. Le-a cerut prietenilor să îi caute potențiali parteneri pentru întâlniri. Nu vrea să se grăbească să intre într-o relație serioasă. Dar în realitate, aceasta a fost o căsnicie în care iubirea romantică s-a încheiat în urmă cu mai mulți ani”, a declarat o sursă.

Adele a început o relație cu antreprenorul Simon în anul 2011, iar fiul lor, Angelo, a venit pe lume un an mai târziu. În anul 2016 au decis să se căsătorească.

Adele s-a despărțit de soțul ei, după o căsnicie ce a durat trei ani

Adele și Simon Konecki în anul 2016

Cei doi au confirmat zvonurile privind divorțul într-un comunicat de presă și au promis că își vor crește împreună fiul.

Adele și partenerul ei s-au separat. Și-au luat angajamentul de a-și crește împreună fiul. Ca de obicei, cer dreptul la intimitate”, au afirmat reprezentanți ai cântăreței.

Adele lucrează la un nou album

Se așteaptă ca Adele să își depună în noul album toată suferința cauzată de acest divorț.

Adele scrie și lucrează la un nou material de ceva timp. Deja a avut întâlniri cu casa de discuri, în Londra, referitoare la progresul albumului. Producătorii speră ca albumul să fie lansat până la Crăciun”, a spus o sursă pentru The Sun.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută sub numele de Adele, este o cântăreață, compozitoare și textieră britanică. Ea a fost primul beneficiar al premiului „Critics’ Choice” din cadrul BRIT Awards și a fost numită „Talentul anului 2008” în urma sondajului efectuat de BBC, Sound of 2008.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter