Adele iubește din nou. Cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit

De Unica.ro, pe

În septembrie 2019, Adele (32 de ani) a depus actele de divorț de fostul ei partener de viață, Simon Konecki (47 de ani). Perechea are împreună un fiu, Angelo, în vârstă de 8 ani. Simon și Adele și-au început relația în anul 2011, iar fiul lor s-a născut un an mai târziu, în 2012. S-au căsătorit în mai 2016, mariajul lor durând trei ani și câteva luni.

Adele iubește din nou. Cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit

După aproape doi ani de la divorț, artista iubește din nou. Adele s-a îndrăgostit de un prieten din copilărie. „Adele iubește și, chiar dacă vrea să țină secretă identitatea iubitului ei, nu își ascunde fericirea față de familie și prieteni”, a spus o sursă apropiată solistei.

Aceeași sursă a dezvăluit că relația „a apărut din senin” după ce Adele s-a reîntors în Londra, când restricțiile impuse de pandemia de coronavirus au fost ridicate în Marea Britanie.

„Prietenia lor a luat o turnură neașteptată după o seară în care au băut în compania mai multor prieteni comuni. Amândoi au realizat că au sentimente unul pentru celălalt”, a mai spus sursa.

„Având în vedere că aveau deja fundația unei prietenii, relația lor a avansat rapid. Amândoi sunt atât de fericiți”, a continuat. Aceeași sursă a dezvăluit că noul bărbat din viața ei o face pe artistă și mai dornică să devină din nou mamă.

Adele plănuia să devină mamă pentru a doua oară încă din 2016. „Fiul meu va împlini 4 ani foarte, foarte curând. Devin emotivă pentru că atunci când va împlini 4 ani nu va mai fi bebelușul meu. Pântecele meu începe să doară. Îmi spune: «Bebe, bebe, bebe. Am nevoie de un bebe!». Nu sunt încă însărcinată”, spunea atunci.

Citește și:

Nicoleta Voicu, apelată de un bărbat cu voce „ciudată”. „Mă termină psihic”

Larisa Iordache a fost internată în spital. Ce probleme de sănătate are gimnasta

Cine o consolează pe Jennifer Lopez după despărțirea de Alex Rodriguez

În octombrie 2020, artista și-a făcut debutul în cadrul celebrei emisiuni TV de comedie Saturday Night Live. Solista a găzduit ediția, pe parcursul acesteia făcând parte din mai multe scenete amuzante.

În ultimul an, cântăreața a slăbit mai bine de 50 de kg. În monologul de la începutul show-ului TV, Adele a glumit: „Știu că arăt foarte diferit față de cum arătam ultima oară când m-ați văzut.

De fapt, din cauza tuturor restricțiilor impuse de COVID-19, a trebuit să călătoresc cu mai puține bagaje. Nu puteam să aduc decât jumătate din mine, iar aceasta este jumătatea pe care am ales-o”.

Foto: Profimediaimages.ro; Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter