Adela Popescu a luat o decizie importantă în ceea ce îi privește pe copiii ei: „Se trăiește cel mai bine la vârsta asta”

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 10 februarie 2023, 11:51

Adela Popescu a luat o decizie foarte importantă în ceea ce îi privește pe cei trei copii ai ei. Actrița a hotărât să îi lase pe cei mici să se bucure mai mult de viața la țară.

Adela și Radu Vâlcan au ales să își petreacă prima vacanță din acest an în Thailanda, unde s-au bucurat de mare și soare. Doar că, prezentatoarea de la Pro TV a realizat că de fericiți sunt cei trei băieți ai lor atunci când merg la țară, în vizită la bunici.

Adela Popescu a luat o decizie importantă

Zilele trecute, Adela Popescu a mers la Șușani, împreună cu băieții ei și ai lui Radu Vâlcan. Copiii s-au distrat de minune, alergând pe ulița satului și bucurându-se de zăpadă.

Actrița a observat fericirea din ochii lor și ce înseamnă pentru ei momentele petrecute cu bunicii și clipele de libertate oferite de joaca pe uliță. Așa că a luat o decizie foarte importantă în ceea ce îi privește pe Adrian, Andrei și Alexandru: să îi ducă mai des la Șușani.

„Decizie. Cât sunt încă mici, copiii (noștri) trebuie să petreacă cât mai mult timp la țară. Știam asta, desigur, dar nu știu cum, de fiecare dată când vine vacanța, din dorința noastră a adulților de explorare, plecăm peste tot în lume. Și nu zic că e rău. Dar cred că experiența „la țară la bunici” se trăiește cel mai bine la vârsta asta. Acum are magie. Și în plus, la finalul niciunei vacanțe exotice nu au plâns cum plâng când pleacă de la Șușani”, a scris Adela Popescu pe Instagram, unde a postat și o imagine cu doi dintre copiii ei, mergând prin zăpadă, prin satul în care ea a crescut.

„Ideea e așa, când vă mai anunț că plecăm la capătul Pământului poate îmi amintiți ce v-am zis acum, aici”, a precizat actrița.

Citește și: Adela Popescu, fotografii de colecție. Imaginile cu care prezentatoarea a stârnit un val de emoții pe internet: „Mi-ai făcut dor de copilărie”

Citește și: Câți bani a cheltuit Adela Popescu pentru o masă cu familia, în vacanța din Thailanda: „Și pe mine m-a surprins”

Citește și: Adela Popescu, dezvăluiri din viața de actriță: „Am dormit într-o morgă”

Citește și: Cum se înțelege Adela Popescu cu soacra: “Radu tot timpul mi-a transmis că eu sunt cea mai importantă”. Exclusiv

Adela Popescu, amintiri din copilărie

Adela Popescu vorbește cu drag despre locul în care a copilărit, satul Șușani, de fiecare dată când are ocazia. Săptămânile trecute, îndrăgita prezentatoare a postat câteva fotografii din copilăria ei, în care apare alături de părinții ei.

În aceeași postare, Adela a transmis un mesaj emoționant cu privire la rădăcinile ei din Șușanu.

„Eu sunt a lu’ Doru a lu’ Colivaru și a Doinei a lu’ Grecioiu. Care sta dilavale de primărie și diladeal de Mița a lu’ Costică. Pe Valea Beicii în ȘuȘanii de Sus. Am un an, trei, patru și unsprezece. Îmi place să merg la prohod cu tataie Vergică și la semănat cu tataie Gheorghe. Mamaie Ioana face cea mai bună garniță și mamaie Titina cea mai bună ciorba de varză”, a scris Adela Popescu într-o postare care a trezit amintirile din copilărie a multor internauți.

„Îmi plac diminețile când tati aduce brațul de lemne și face focul în sobă. Eu și mami ne lipim de sobă și repetăm o poezie. Abia aștept să vină Paștele. Să coboare frații mei din rata de opt și să le arăt ce bine cânt “Nascuta toamna”. Ei să îmi dea ananas la conservă și să ne punem cu toții, în camera din mijloc, să ne uităm la Dallas”, a mai spus prezentatoarea, amintindu-și de copilăria ei din Șușanii de Sus.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Adela Popescu

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter