ADDA s-a fotografiat nemachiată. „Azi am curaj să-mi arăt fața imperfect de perfectă”

De Adelina Duinea, pe

Recent, în mediul online, ADDA a publicat prima imagine în care nu poartă niciun strop de machiaj. În dreptul fotografiei, artista a scris un mesaj prin care își încurajează urmăritorii să aibă mai multă încredere în ei și să se accepte așa cum sunt.

ADDA s-a fotografiat nemachiată. „Azi am curaj să-mi arăt fața imperfect de perfectă”

„Nu am postat niciodată o poză cu mine în care să fiu nemachiată. Nu am avut niciodată curaj să îmi arăt fața goală, fără nimic (doar în Asia unde eram oricum desfigurată 😅)”, așa începe mesajul solistei.

În continuarea mesajului, ADDA dezvăluie că are „probleme cu tenul de 10 ani”. „Uneori le țin sub control, alteori nu”, mai spune.

Cântăreața speră ca noul tratament început să dea rezultate. „Dacă nu, mă împac cu mine – asta sunt! Îmi doresc mult să-mi văd fața imaculată, dar poate că trebuie să încep să o iubesc și așa și să nu-mi mai fie frică. Oricum le-am auzit pe toate.

Că sunt așa și așa și pe dincolo. Că nu sunt suficient de, că ar fi bine să. Să ce?! Trăim în era asta a imaginii uneori fără conținut. Și stau să mă întreb – Eu până la urmă de ce sunt aici? De ce m-am apucat de treaba asta?

De ce nu am rămas să cânt în baie? Răspunsul e simplu – vreau să cânt pentru oameni. Pentru oamenii simpli așa ca mine, pentru inimi.

Vreau să transmit un mesaj. Nu contează la câți oameni ajunge. Important e să ajungă la cine trebuie. Și am vocile astea în cap – Trebuie să fii „frumoasă” că dacă nu, nu te place lumea.

Trebuie să fii slabă, să vorbești într-un anumit fel, să păstrezi niște aparențe că dacă nu, nu te place lumea. STOP! Pun așa presiune pe mine aiurea! Și toți o facem. Nu doar eu. Lumea judecă și o să judece mereu.”

ADDA: „Vorbele pot să te distrugă sau să îți dea putere și motivație!”

„Uită-te și la cei care te judecă. De curiozitate. Să nu crezi o secundă că ei sunt mai buni decât tine! Vorbele pot să te distrugă sau să îți dea putere și motivație!

Plângi, țipă, înjură dacă te simți bine, apoi mergi mai departe și luptă pentru acel ceva al tău care îți face inima să bată! Nu te uita în stânga și-n dreapta!

Tu ai drumul tău! Nu-ți fie frică! (…) Azi am curaj să-mi arăt fața imperfect de perfectă!”, a încheiat artista.

ADDA și soțul ei, Cătălin Rizea, s-au căsătorit în anul 2016. Împreună au un fiu, Alexandru, în vârstă de 3 ani.

Foto: Instagram

Citește și:

Liviu Vârciu, primele declarații după ce a devenit tată: „Nu mai fac tâmpeniile pe care le făceam”

Monica Bellucci a împlinit 56 de ani! 5 lucruri pe care nu le știai despre actriță

Adelina Pestrițu a publicat primele imagini din camera fiicei sale: „Completează starea noastră zilnică de bună dispoziție”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter