ADDA: „Pandemia nu a făcut oamenii răi”

De Unica.ro, pe

Recent, în mediul online, ADDA (29 de ani) a publicat un mesaj referitor la pandemia de COVID-19. Potrivit artistei, noul coronavirus nu ar trebui învinuit pentru răutatea unora dintre oameni.

ADDA: „Pandemia nu a făcut oamenii răi”

„Pandemia nu a făcut oamenii mai răi! Pandemia a dat jos niște măști, deși ne-a obligat să le purtăm! Aud tot mai des: «Lumea a luat-o razna»! Nuuu! Era razna demult. Abia acum se vede!”, a scris solista pe Instagram.

„Trist, dar adevărat…; Din păcate, așa este…; Că mare adevăr spui; Se simte o energie negativă tot mai accentuată, oamenii sunt tot mai violenți… dar nimeni nu vrea să se schimbe…; Abia acum și-au dat jos ochelarii de cal și văd lumea și din stânga și din dreapta!! 👏; Nu a luat-o nimeni razna. Cine spune lucrul acesta înseamnă că nu a pierdut pe cineva din cauza COVID-19…”, au fost câteva dintre comentariile postării.

ADDA se luptă de un an cu o afecțiune care nu-i dă pace, numită dermografism. Din pricina acesteia, alimentația ei s-a schimbat radical, iar datorită alimentației stricte, solista a dat și foarte multe kilograme jos.

Dermografismul apare la circa 5% din populație. Poate fi prezent încă din primii ani de viață sau oricând altcândva, fie în contextul unei infecții sau post-medicamentos. Apare local roșeață, mâncărime și posibil niște proeminențe numite papule.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cât de mult a slăbit ADDA după ce a fost diagnosticată cu dermografism

ADDA s-a fotografiat nemachiată. „Azi am curaj să-mi arăt fața imperfect de perfectă”

Adda, despre perioada dificilă de după mutarea în București: „A fost horror”

În general, leziunile dispar spontan. Responsabile de aceste reacții în tegumente sunt anumite celule numite mastocite. Sub presiune, acestea descarcă în piele histamină și alți mediatori, responsabili de apariția roșeții, a edemului și a mâncărimii.

ADDA este căsătorită din anul 2016 cu soțul ei, Cătălin Rizea (34 de ani), alături de care are un fiu, Alexandru, în vârstă de 3 ani. Perechea deține împreună o firmă de care se ocupă în mod egal. Cuplul are un studio de înregistrări intitulat Baladda Records. Cătălin Rizea a devenit treptat managerul și impresarul solistei, iar, datorită colaborării lor profesionale, cei doi petrec foarte mult timp împreună.

Au participat împreună în show-ul „Asia Express”, iar pe cont propriu, Cătălin a făcut parte și din competiția culinară „Chefi la cuțite”. Perechea s-a cunoscut pe litoral. Pe atunci, unul dintre prietenii lui Cătălin era interesat de una dintre prietenele artistei.

Așadar, găștile celor doi s-au întâlnit imediat după ce ADDA a susținut un concert la malul mării. „Nu mă gândeam niciodată că o să fim împreună. Era un bărbat mișto, avea corpul bine lucrat, avea pătrățele, și eu arătam bine, eram o schiloadă. Nici eu n-am avut vreo intenție și nici el, având în vedere că am mâncat hamsii cu usturoi pe plajă amândoi”, a povestit ADDA.

Ulterior, însă, cuplul a realizat că ar putea fi mai mult decât prieteni. „A doua zi după această întâmplare, ceva s-a schimbat în sufletele noastre și am început să vorbim”, a mai spus cântăreața la Antena 1.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter