Cum arată casa pe care Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, și-o construiesc. Își fac vilă cu piscină și cinema

De Unica.ro, pe

Adda și Cătălin Rizea urmează să se mute în casă nouă. Cei doi sunt deja la a doua construcție, după ce și-au mai făcut și în trecut o casă, cea în care încă locuiesc. „Am zis că e timpul să ne facem una mai mare”, a povestit Cătălin Rizea, soțul artistei, pentru emisiunea „Vorbește lumea„.

„Ne dorim să mai facem încă un bebe, ne dorim să avem vreo trei câini, să separăm și munca de casă… O să facem și piscină, și birou. Acum stăm cu actele în dressing. La etaj o să am un dressing de vreo 20 de metri pătrați și la mansardă o să fie o cameră de relaxare, un cinema pentru noi și pentru prieteni”, a explicat Adda.

„Îmi doresc foarte tare să-mi fac și o mini grădină, o mini seră, să știu eu că pot să-mi pun niște legume, așa de plăcere și de relaxare. Aici vrem să facem casa în care vrem să stăm toată viața, deci nu ne grăbim cu ea”, a completat artista, în cadrul aceluiași interviu.

Citește și – Pepe s-a căsătorit cu Yasmine. Detaliul care i-a dat de gol

Citește și – Brad Pitt, apariție frapantă, în fustă, la premiera noului său film, „Bullet Train”

Citește și – Victoria Răileanu și-a refăcut viața după divorțul de Conrad Mericoffer. Cu cine se iubește actrița

Citește și – „Suntem prea slabi în interior!” Ce părere are Mircea Badea despre declarațiile scandaloase ale lui George Buhnici

Întrebată totuși de fani de ce are nevoie de o casă atât de mare, după ce le-a arătat prima poză cu construcția, cântăreața a oferit un răspuns amuzant. „Păi dacă mă cert cu husband (n.r. soțul), să aibă unde să se ascundă”.

Adda și Cătălin Rizea sunt căsătoriți de 7 ani și au împreună un copil.

Foto – Instagram/addabaladda

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter