Adda, declarație de dragoste emoționantă pentru soțul ei: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-a lăsat mult să te caut”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 08 noiembrie 2022, 17:52

Adda și Cătălin Rizea formează un cuplu de aproape nouă ani. Artista i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă soțului ei, pe care a publicat-o în mediul online.

Adda, una dintre cele mai talentate artiste din industria muzicală românească, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Cătălin Rizea, de aproape nouă ani. Într-o declarație emoționantă, publicată pe rețelele de socializare, vedeta și-a dezvăluit sentimentele pentru partenerul ei de viață.

Pentru Cătălin, sufletul meu pereche – ce călătorie nebună am avut până acum! Am trăit cât alții în zece vieți, și-a început Adda declarația.

Adda, declarație de dragoste emoționantă pentru soțul ei, Cătălin Rizea

Cântăreața i-a mulțumit soțul ei pentru dragostea, siguranța și protecția pe care i le oferă. Chiar dacă sunt împreună de nouă ani, Adda recunoaște că îl privește cu la fel de multă emoție ca la început, cu fluturi în stomac.

Îți mulțumesc pentru brațele calde în care mă simt protejată, iubită și în siguranță. Știu că lângă tine nu mi se poate întâmpla nimic. Nu e nevoie să faci ceva special, e nevoie doar să fii, să îți aud vocea și să te văd. Încă am fluturi în stomac când te aud și îți văd chipul, a dezvăluit ea.

Artista s-a arătat recunoscătoare destinului pentru că i l-a scos în cale pe Cătălin încă de pe vremea când avea 21 de ani. Este, de asemenea, încrezătoare că dragostea lor este atât de puternică, încât vor sta alături nu doar în viața asta, ci și în următoarea.

Te iubesc nebunește, în stilul meu caracteristic, și Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-a lăsat mult să te caut. Doar 21 de ani și jumătate am trăit fără tine. Suntem de aproape 9 ani împreună și mai avem vreo 60 de ani în față, apoi ne recăsătorim în următoarea viață, unde sper că te voi căuta și mai puțin, se mai arată în pasajul ce va apărea probabil în cartea pe care artista o va lansa în curând, „Cele trei Adda”.

Adda i-a dedicat prima sa carte fiului ei, Alexandru

Într-o postare pe rețelele de socializare, Adda a dezvăluit o parte din introducerea cărții sale, pe care i-a dedicat-o fiului ei, Alexandru. Artista a devenit pentru prima oară mamă în octombrie 2016. În același an, cântăreața s-a căsătorit civil cu Cătălin Rizea, la Târgu Mureș, orașul natal al artistei. Două luni mai târziu au făcut și cununia religioasă, în București.

Această carte este pentru tine, Alexandru, lumina mea infinită și toată bucuria vieții mele. Mami face tot ce poate ca să fie lângă tine, să te crească frumos, să te îndrume. Cartea te poate inspira sau te poate ajuta să nu repeți greșelile mele. Îți mulțumesc, tu ești inspirația și motorul meu, i-a transmis Adda băiețelului ei.

Citește și: Theo Rose, primele declarații despre despărțirea de Alex Leonte: „Am vrut să se întâmple cu discreție”

Nicoleta Luciu și soțul ei, Zsolt Csergo, decizie radicală în privința copiilor: „Sunt mici. După 18 ani”

Claudia Pătrășcanu iubește din nou? Gabi Bădălău: „E un bărbat însurat din Constanța”

Prima soție a lui Cătălin Crișan s-a reinventat. Lucia Bubulac a ajuns în Top 100 de femei de succes din România!

Adda, probleme grave de sănătate

Adda a anunțat în luna februarie a acestui an că are probleme grave de sănătate, din cauza cărora se va retrage o perioadă din viața publică. În urma multor analize amănunțite, Adda a aflat de la medici că nu a făcut boala Lyme din cauza mușcăturii căpușelor, ci a moștenit afecțiunea de la mama ei.

După un an și jumătate în care a primit diagnostice greșite, cum ar fi dermografism, și i s-au dat tratamente nepotrive, artista a aflat cu ce afecțiuni se confruntă de fapt. În spatele stărilor sale de rău se afla infecția cu două bacterii: Borelioza (care provoacă boala Lyme) și Bartonella.

Aveam erupții, oboseală mare, nu puteam respira, edeme. Făceam alergii și nimeni nu știa de la ce e. Apoi au început celelalte simptome, paralizii, scăpam obiecte din mână, nu-mi mai puteam folosi mâinile, simțeam că ceva e în corpul meu, ceva care preia controlul.

Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioadă de luptă și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate.

După o perioadă în care a fost nevoită să renunțe la activitatea ei, Adda s-a întors pe scenă și în studio.

Îmi inving teama de oameni, anxietatea și frica că nu voi mai putea da totul la maxim. Că voi fi judecată dacă uit cuvinte sau dacă voi face ceva „greșit”. (…) Îmi sare inima din piept că încep concertele și că voi filma clip nou. Recunoscătoare pentru oamenii care au rămas și pentru cei care au plecat. Cam atât despre mine, a transmis Adda în luna mai.

Adda are două chisturi pe creier

Aceasta a terminat prima fază a tratamentului în luna iunie. Medicii i-au dat vești bune.

Am trecut de prima fază a tratamentului și azi am primit o veste bună. FUNCȚIONEAZĂĂĂ! Simptomele s-au redus 70%. Borelia și Bartonella nu mai sunt detectabile în sânge. Sunt încă în celule, dar urmează 18 luni de injecții și vor dispărea și de acolo, a scris ea la acel moment.

În luna octombrie, Adda a mai dezvăluit pe rețelele de socializare că are două chisturi pe creier, pentru care este nevoită să facă terapie hiperbară.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter