Actrița Paula Chirilă a fost luată cu ambulanța din platoul unei emisiuni TV

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 ianuarie 2021, 11:34

În timpul unei apariții TV în cadrul emisiunii Xtra Night Show, actrița Paula Chirilă (45 de ani) a declarat că nu se simte bine. A afirmat că are probleme digestive, ulterior solicitând ajutor medical, informează Spynews.

Actrița Paula Chirilă a fost luată cu ambulanța din platoul unei emisiuni TV

Un echipaj al ambulanței s-a prezentat la studio pentru a o prelua. Ulterior, Paula a fost supusă unui control medical pentru a se stabili care au fost cauzele stării sale de rău. Gazda emisiunii, Dan Capatos, i-a mulțumit pentru prezență după ce a fost preluată de medici.

Actrița este internată în Spitalul Elias de unde a publicat în mediul online o imagine în care-i este surprinsă perfuzia. Pe fotografie, actrița a scris: „Distracție mare, monșer …”. Mai multe imagini găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Timp de două zile, Paula i-a ținut locul prezentatorului TV. Într-una dintre seri, actrița i-a avut în direct prin apel telefonic pe Gabi Bădălău și pe fosta lui parteneră de viață, artista Claudia Pătrășcanu.

Fosta pereche s-a separat în vara anului 2019, iar în prezent se luptă în instanță pentru custodia fiilor lor, Gabriel și Nicolas. În plus, bărbatul ar forma în prezent un cuplu cu Bianca Drăgușanu, alături de care a petrecut sărbătorile de iarnă și începutul anului 2021 în Dubai și în Maldive.

Paula Chirilă și fostul ei soț, Marius Aciu, au divorțat în 2017, după 12 ani de mariaj. Fostul cuplu are împreună o fiică în vârstă de 10 ani, Carla Sofia.

Paula Chirilă: „Mie îmi plac foarte mult copiii. Îmi doresc să am mulți copii”

„Mi-a zis [Carla]: «Aș vrea o surioară sau un frățior!». Am dat-o la întors. Am schimbat subiectul.

Sincer, nu eram pregătită pentru întrebarea asta acum, după ce eu și cu tati nu mai suntem împreună.

Nici un an nu a trecut de când mi-a zis de o surioară, de un frățior, că e singură. Și zic: «Vai de mine! Am condamnat-o la o viață de singurătate dacă nu mai fac copii».

Dar nu aș face copii doar pentru că vrea ea o surioară, ci pentru că mie îmi plac foarte mult copiii. Îmi doresc să am mulți copii”, declara actrița în trecut pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Citește și:

Prima iubită a lui Edward Sanda a murit: „Din păcate, ea s-a ridicat la cer”

Bianca Drăgușanu a confirmat zvonurile despre căsătoria cu Gabi Bădălău

Cântăreața BiBi, implicată într-un accident rutier grav: „Cel care a intrat în mine nu avea permis”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter