Actrița Kitty Cepraga a divorțat după 15 ani de căsnicie

De Unica.ro, pe

Actrița Kitty Cepraga (41 de ani) și James Goodwin (42 de ani) au divorțat după 15 ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în 2006 și au împreună o fată, Aurora-May Jaqueline (5 ani). Kitty, pe numele real Cristina Cepraga, a părăsit România în 2004, stabilindu-se în Italia unde și-a întemeiat o familie și și-a continuat cariera actoricească.

În luna martie a acestui an, Kitty s-a întors în  România, iar acum actrița se gândește serios să rămână în țara natală.

“Noi (n.r. – ea și fata) am venit în primele zile din luna martie în vizită la bunici, pentru două săptămâni, şi iată că a venit toată drama asta mondială peste noi şi lockdown-ul implicit, drept urmare am rămas în România, a fost destul de ciudat. Am fost, totuşi, privilegiate, pentru că am stat la curte, am fost răsfăţate cu mâncăruri minunate în fiecare zi…”, a spus Kitty Cepraga, pentru okmagazine.ro.

Citeşte şi: Cristi Brancu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Știm clar acum câteva lucruri”

Citeşte şi: Ce religie are Anca Serea.”Toți mă întreabă dacă sunt sectantă pentru că am șase copii”

Citeşte şi: Cine este și cu ce se ocupă fosta iubită a lui Mircea Badea

Citeşte şi: Regina Elisabeta a II-a, în baston la un eveniment public

Actrița spune că cel mai greu lucru cu care s-a confruntat, de la întoarcerea în România, a fost că Aurora-May a stat departe de tatăl ei, care a rămas în Italia.

“Nu e uşor pentru Aurora-May, totul a fost destul de brusc, pentru că, de când s-a născut ea, nu a stat niciodată atât de departe de tată. Mulţumită  tehnologiei  avansate  de  care  ne bucurăm cu toţii, există mijloace prin care să ne vedem şi auzim zilnic, dar nu e uşor, pentru că ai nevoie de atingere, ai nevoie de contact fizic”, a adăugat Kitty.

Cât despre motivul divorțului, Kitty spune că a intervenit “saturația”.

”Saturație, foarte mulți ani împreună și valori diferite. Acestea au fost motivele. Au fost 15 ani de căsnicie”, a explicat actrița.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter