Actorul Jeremy Bulloch din trilogia originală „Star Wars” a murit

De Adelina Duinea, pe

Actorul Jeremy Bulloch, cel care a însuflețit personajul Boba Fett în trilogia originală Star Wars, s-a stins din viață la vârsta de 75 de ani, informează BBC.

A murit în spital joi, 17 decembrie, în urma unor complicații și după ce a trăit mai mulți ani la rând cu boala Parkinson, a dezvăluit agentul lui.

Actorul Jeremy Bulloch din trilogia originală „Star Wars” a murit

„A avut o carieră îndelungată și plină de bucurii timp de mai bine de 45 de ani”, a mai scris agentul. „A fost devotat soției lui, celor trei fii ai lor și nepoților lui, 10 la număr, nepoți care-i duc acum dorul.”

Actorul este cunoscut îndeosebi pentru interpretarea vânătorului de recompense Boba Fett în peliculele The Empire Strikes Back și Return of the Jedi.

Povestea personajului este reluată în prezent în cel de-al doilea sezon al serialului The Mandalorian.

Actorul a mai fost distribuit în filmul cu James Bond Octopussy, în anul 1983, și în serialul Doctor Who, produs de BBC TV în anii 1970.

Daniel Logan, actorul care, începând cu pelicula Star Wars: Episode II – Attack of the Clones (2002), îl joacă pe Boba Fett, a scris pe Instagram:

„RIP unei legende. Nu voi uita niciodată tot ceea ce m-ai învățat. Te voi iubi pentru totdeauna. Convențiile nu vor mai fi la fel fără tine. Forța să fie întotdeauna cu tine”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter